Bilişim Profesörü Üye Sofranız bereketli olsun arkadaşlar, hepinize hayırlı iftarlar, ben sofraya geçiyorum
Halit O. Emekli Yönetici Senyor Keş' Alıntı: Şöyle 2 porsiyon iskender yaninda da 1.5 adana çoban salata olcak. yanındada 2 litre ayran. öff Genişletmek için tıkla ... abi sen bayağı açıkmışsn anlaşılan
Senyor Keş' Alıntı: Şöyle 2 porsiyon iskender yaninda da 1.5 adana çoban salata olcak. yanındada 2 litre ayran. öff Genişletmek için tıkla ... abi sen bayağı açıkmışsn anlaşılan
Senyor Keş Kapalı Hesap halit0808' Alıntı: abi sen bayağı açıkmışsn anlaşılan Genişletmek için tıkla ... yanliz bugün niyetli değildim faranjit oldum bu sicak yaz mevsiminde
halit0808' Alıntı: abi sen bayağı açıkmışsn anlaşılan Genişletmek için tıkla ... yanliz bugün niyetli değildim faranjit oldum bu sicak yaz mevsiminde
Halit O. Emekli Yönetici Senyor Keş' Alıntı: yanliz bugün niyetli değildim faranjit oldum bu sicak yaz mevsiminde Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun
Senyor Keş' Alıntı: yanliz bugün niyetli değildim faranjit oldum bu sicak yaz mevsiminde Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun
İhtiyar007 Üye muhammed4949' Alıntı: Nabün Genişletmek için tıkla ... Bildiğin işleri Sen? 5 saat kaldı
Halit O. Emekli Yönetici Dede' Alıntı: Menüde neler var yazın bakalım... Genişletmek için tıkla ... yaprak sarma hamur corbasi dede sizde ne var
Dede' Alıntı: Menüde neler var yazın bakalım... Genişletmek için tıkla ... yaprak sarma hamur corbasi dede sizde ne var
Reşwan Emekli Yönetici Çok şey var ama zaman yok 2 dk kaldı ben gider yemeği seyreder, hayırlı iftarlar.
mürteza16 Üye Reşwan' Alıntı: Çok şey var ama zaman yok 2 dk kaldı ben gider yemeği seyreder, hayırlı iftarlar. Genişletmek için tıkla ... Sağol abi. Sanada hayırlı iftarlar.Selamun Aleykum.
Reşwan' Alıntı: Çok şey var ama zaman yok 2 dk kaldı ben gider yemeği seyreder, hayırlı iftarlar. Genişletmek için tıkla ... Sağol abi. Sanada hayırlı iftarlar.Selamun Aleykum.
Halit O. Emekli Yönetici mürteza16' Alıntı: Sağol abi. Sanada hayırlı iftarlar.Selamun Aleykum. Genişletmek için tıkla ... ve aleykumselam hayirli iftarlar
mürteza16' Alıntı: Sağol abi. Sanada hayırlı iftarlar.Selamun Aleykum. Genişletmek için tıkla ... ve aleykumselam hayirli iftarlar