FatoŞ Üye Anafor.CK' Alıntı: Evet. Genişletmek için tıkla ... Yazarım Canom Ben Konuna maydanoz olmamak için yazmıyordum ama yazarım bundan böyle..
Anafor.CK' Alıntı: Evet. Genişletmek için tıkla ... Yazarım Canom Ben Konuna maydanoz olmamak için yazmıyordum ama yazarım bundan böyle..
FatoŞ Üye Metin' Alıntı: 10 saat var Genişletmek için tıkla ... hoho metin Biz tam alıştık sen saati yazıyorsun olmadı bak
Metin' Alıntı: 10 saat var Genişletmek için tıkla ... hoho metin Biz tam alıştık sen saati yazıyorsun olmadı bak
-efşan Üye FatoŞ' Alıntı: Yazarım Canom Ben Konuna maydanoz olmamak için yazmıyordum ama yazarım bundan böyle.. Genişletmek için tıkla ... Maydanoz seni. Konumun müdavimi olmalısın.
FatoŞ' Alıntı: Yazarım Canom Ben Konuna maydanoz olmamak için yazmıyordum ama yazarım bundan böyle.. Genişletmek için tıkla ... Maydanoz seni. Konumun müdavimi olmalısın.
FatoŞ Üye Anafor.CK' Alıntı: Maydanoz seni. Konumun müdavimi olmalısın. Genişletmek için tıkla ... Evet Maydanoz Canım Maydanoz Çekti Haklısın Canom Bundan böyle konunun maydanoz müdavimi olacağım :d
Anafor.CK' Alıntı: Maydanoz seni. Konumun müdavimi olmalısın. Genişletmek için tıkla ... Evet Maydanoz Canım Maydanoz Çekti Haklısın Canom Bundan böyle konunun maydanoz müdavimi olacağım :d
achambo Üye 08.53.20 - - - Eklendi - - - hasta hasta tutmak da ayrı oluyo - - - Eklendi - - - dün bozulcak diye korkuyodum bulanıyodum son 2-3 saat neyse iftara kadar dayandım bugün sadece baş ağrım var - - - Eklendi - - - FatoŞ' Alıntı: Evet Maydanoz Canım Maydanoz Çekti Haklısın Canom Bundan böyle konunun maydanoz müdavimi olacağım :d Genişletmek için tıkla ... maydanoz niye söylüyosunuz canım çekiyo(sanki çok yiyorum ya)
08.53.20 - - - Eklendi - - - hasta hasta tutmak da ayrı oluyo - - - Eklendi - - - dün bozulcak diye korkuyodum bulanıyodum son 2-3 saat neyse iftara kadar dayandım bugün sadece baş ağrım var - - - Eklendi - - - FatoŞ' Alıntı: Evet Maydanoz Canım Maydanoz Çekti Haklısın Canom Bundan böyle konunun maydanoz müdavimi olacağım :d Genişletmek için tıkla ... maydanoz niye söylüyosunuz canım çekiyo(sanki çok yiyorum ya)
OttomaN TigeR Üye Oğuzhan' Alıntı: Yuh la saat 1'e kadar uyumusum. Genişletmek için tıkla ... Üstüne alınma lütfen ama yorumunu okuyunca aklıma direk şu söz geldi, "Orucu uykuya tutturan sevabını da rüyasında görür."
Oğuzhan' Alıntı: Yuh la saat 1'e kadar uyumusum. Genişletmek için tıkla ... Üstüne alınma lütfen ama yorumunu okuyunca aklıma direk şu söz geldi, "Orucu uykuya tutturan sevabını da rüyasında görür."
Metin MF Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Üstüne alınma lütfen ama yorumunu okuyunca aklıma direk şu söz geldi, "Orucu uykuya tutturan sevabını da rüyasında görür." Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Sakarya'nın orucunu açmasına 3 saat 30 dakika kaldı. - - - Eklendi - - - 52 dakika kaldı geçmek bilmiyor - - - Eklendi - - - 8 dakika var...
OttomaN TigeR' Alıntı: Üstüne alınma lütfen ama yorumunu okuyunca aklıma direk şu söz geldi, "Orucu uykuya tutturan sevabını da rüyasında görür." Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Sakarya'nın orucunu açmasına 3 saat 30 dakika kaldı. - - - Eklendi - - - 52 dakika kaldı geçmek bilmiyor - - - Eklendi - - - 8 dakika var...
achambo Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Üstüne alınma lütfen ama yorumunu okuyunca aklıma direk şu söz geldi, "Orucu uykuya tutturan sevabını da rüyasında görür." Genişletmek için tıkla ... benim durumumu anlatmış
OttomaN TigeR' Alıntı: Üstüne alınma lütfen ama yorumunu okuyunca aklıma direk şu söz geldi, "Orucu uykuya tutturan sevabını da rüyasında görür." Genişletmek için tıkla ... benim durumumu anlatmış