_SiyabeNd_ Üye zaza' Alıntı: gerçek sen olmadıktan sonra yansımayı neyleyim? Genişletmek için tıkla ... EyvAllah sağolasın
zaza' Alıntı: gerçek sen olmadıktan sonra yansımayı neyleyim? Genişletmek için tıkla ... EyvAllah sağolasın
_SiyabeNd_ Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Teşekkürler , iyiyim Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Allah'a çok şükür kardeşim iyiyim.
©The_Gespenst©' Alıntı: Teşekkürler , iyiyim Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Allah'a çok şükür kardeşim iyiyim.
_SiyabeNd_ Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: ALLAH iyilik versin , ramazan nasıl geçiyor ? Genişletmek için tıkla ... Amin cümlemize burda iyi geçiyor Ramazan nasıl geçiyorsa Kayseri'yi sormama gerek yoktur
©The_Gespenst©' Alıntı: ALLAH iyilik versin , ramazan nasıl geçiyor ? Genişletmek için tıkla ... Amin cümlemize burda iyi geçiyor Ramazan nasıl geçiyorsa Kayseri'yi sormama gerek yoktur
Kingmortall Üye _BaRan_' Alıntı: Amin cümlemize burda iyi geçiyor Ramazan nasıl geçiyorsa Kayseri'yi sormama gerek yoktur Genişletmek için tıkla ... gayseri ıh ıh gayseri ıh ıh
_BaRan_' Alıntı: Amin cümlemize burda iyi geçiyor Ramazan nasıl geçiyorsa Kayseri'yi sormama gerek yoktur Genişletmek için tıkla ... gayseri ıh ıh gayseri ıh ıh
caglet Üye Dün iftar zorlu geçecek demiştim. ya Allah'tan ev sahibinin kızı gelmiş adanadan mı antepten mi ne o yapmıs yemeklerı Doydum valla bugün yine iftar yine misafirlikteyiz.. Daha evde 1 gün bile yapmadım
Dün iftar zorlu geçecek demiştim. ya Allah'tan ev sahibinin kızı gelmiş adanadan mı antepten mi ne o yapmıs yemeklerı Doydum valla bugün yine iftar yine misafirlikteyiz.. Daha evde 1 gün bile yapmadım