15097 Üye Del Rey' Alıntı: Japonların insan dışkısından yapılma hamburger köftesine (Shitburger) sonunda bir rakip geldi. Yaşasın memleketim Genişletmek için tıkla ... İnsan dışkısı mı shitburger mi
Del Rey' Alıntı: Japonların insan dışkısından yapılma hamburger köftesine (Shitburger) sonunda bir rakip geldi. Yaşasın memleketim Genişletmek için tıkla ... İnsan dışkısı mı shitburger mi
15097 Üye By_EnEs' Alıntı: illa kusturacaksiniz yani :S Genişletmek için tıkla ... Japonlarında o tür yemek zevkleri var işte insan dışkısı falan
By_EnEs' Alıntı: illa kusturacaksiniz yani :S Genişletmek için tıkla ... Japonlarında o tür yemek zevkleri var işte insan dışkısı falan
larten123 Üye Konu Sahibi Del Rey' Alıntı: Japonların insan dışkısından yapılma hamburger köftesine (Shitburger) sonunda bir rakip geldi. Yaşasın memleketim Genişletmek için tıkla ... Bu japonlarda ne mide varmış arkadaş ya
Del Rey' Alıntı: Japonların insan dışkısından yapılma hamburger köftesine (Shitburger) sonunda bir rakip geldi. Yaşasın memleketim Genişletmek için tıkla ... Bu japonlarda ne mide varmış arkadaş ya
15097 Üye larten123' Alıntı: Bu japonlarda ne mide varmış arkadaş ya Genişletmek için tıkla ... Bir de çinlilerde
larten123' Alıntı: Bu japonlarda ne mide varmış arkadaş ya Genişletmek için tıkla ... Bir de çinlilerde
SeniGördüm Üye By_EnEs' Alıntı: evet ya yavru bebek yiyorlar nasıl yürektir hiç mi vicdan yok allah topuna amansız hastalık versin Genişletmek için tıkla ... vermesin telefonsuz kalırız sonra
By_EnEs' Alıntı: evet ya yavru bebek yiyorlar nasıl yürektir hiç mi vicdan yok allah topuna amansız hastalık versin Genişletmek için tıkla ... vermesin telefonsuz kalırız sonra
15097 Üye SeniGördüm' Alıntı: vermesin telefonsuz kalırız sonra Genişletmek için tıkla ... Boşver bir sürü telefon yapan ülke var
SeniGördüm' Alıntı: vermesin telefonsuz kalırız sonra Genişletmek için tıkla ... Boşver bir sürü telefon yapan ülke var