-Emre Üye aslinda son sinif olmam gerekiyor ama 1 sene gec basladim 2 aydan oturu yas aldigim icin @-qarapapaq-
aslinda son sinif olmam gerekiyor ama 1 sene gec basladim 2 aydan oturu yas aldigim icin @-qarapapaq-
-Emre Üye hangi liseden demek istemistim gazi iyidir yaa bi ara pmden konusalim bolum hakkinda bazi bilgiler almam gerek @-qarapapaq-
hangi liseden demek istemistim gazi iyidir yaa bi ara pmden konusalim bolum hakkinda bazi bilgiler almam gerek @-qarapapaq-
-Emre Üye olsun la bosver lysyi bikere atlattiktan sonra sorun yok lys sanki yanlis yazmisim da lise demek istiyomusum gibi bir anlam cikti @-qarapapaq-
olsun la bosver lysyi bikere atlattiktan sonra sorun yok lys sanki yanlis yazmisim da lise demek istiyomusum gibi bir anlam cikti @-qarapapaq-
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Derste niye maxicepe giriyon la tahtaya baksana Genişletmek için tıkla ... 3. kez görüyorum
-qarapapaq-' Alıntı: Derste niye maxicepe giriyon la tahtaya baksana Genişletmek için tıkla ... 3. kez görüyorum
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: dersi mi? Genişletmek için tıkla ... evet kaldım ya ben -Emre' Alıntı: olsun la bosver lysyi bikere atlattiktan sonra sorun yok lys sanki yanlis yazmisim da lise demek istiyomusum gibi bir anlam cikti @-qarapapaq- Genişletmek için tıkla ... bende endüstriciyim tabi bölüme geçebilirem hazırlıktan
-qarapapaq-' Alıntı: dersi mi? Genişletmek için tıkla ... evet kaldım ya ben -Emre' Alıntı: olsun la bosver lysyi bikere atlattiktan sonra sorun yok lys sanki yanlis yazmisim da lise demek istiyomusum gibi bir anlam cikti @-qarapapaq- Genişletmek için tıkla ... bende endüstriciyim tabi bölüme geçebilirem hazırlıktan
Haluk. Üye -qarapapaq-' Alıntı: ben de kalıyom la ismail sen niye geldin la Genişletmek için tıkla ... ???