i7500 en cok kullanılan rom hangisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

le11

Üye
    Konu Sahibi
i7500 en cok kullanılan rom hangisi ?
Evet i7500 da en cok kullanılan rom hangısı 1.5 1.6 2.2 veya ilk geldigi halıyle kullananlar nedenlerı ile birlikte yazarlarsa benım gibi yenı alacak(alan) arkadaslara secımlerınde yardımcı olur

1. 5

1.6

2.2

yeni cıkacak yasal rom beklıyorum

(forumda yeniyim anket eklıyemedım anlatırsanız ıstekde olursa ılerde anket eklerım )

zaten orjinal sürüm 1.5 . çoğunluk 1.6 donut' ı kullanıyor galiba. ben daha hiç bi rom denemedim. uzun süre de denemeyi düşünmüyorum. çünkü garanti kapsamından çıkıyor. ayrıca samsung'un Türkiye için bi sürüm, güncelleme vs. yayınlayacağını hiç sanmıyorum bu saatten sonra )) ama yine de sen bilirsin. daha da araştırabilirsin.

samsung tan bir rom beklemek büyük zaman kaybıdır. samsung açıkladı zaten çıkarmayacağız diye. o yüzden yasal olarak en son rom 1.6 dır ama bunu kullanmakta telefona hakaret olur. telefon garantiden çıkmasın diye 1.6 kullanmak eziyettir. ben aldım ikinci gün Froyo 2.2 kurdum. her türlü,performans,görsellik vb konularda orjinal romların çok ötesinde. GAOSP için drakaz a teşekkür etmek lzaım.

sedat8

Üye
bende samsung i7500 alacagım bir sorum olacak bu telefona çoklu dokunmatik destekli bi rom var mı?

lotroses

Üye
ben yeni aldım 2.2.1 rom yüklü fakat çok yavaş orjinal roma geri dönmeyi düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...