saynars Üye Konu Sahibi mercedese' Alıntı: teşekkürler paylaşım için de linkler çalışmıyo. Genişletmek için tıkla ... Sürekli yeniliyorum,çalışıyo renkler...Bu arada tüm teşekkürler diyen arkadaşlar sağolsunlar
mercedese' Alıntı: teşekkürler paylaşım için de linkler çalışmıyo. Genişletmek için tıkla ... Sürekli yeniliyorum,çalışıyo renkler...Bu arada tüm teşekkürler diyen arkadaşlar sağolsunlar
Cihanî Sultan Üye WebStyle' Alıntı: Jb olmayınca bunlara bakmak çok anlamsız oluyor. Çık artık çık. Genişletmek için tıkla ... 4s'de şuan jb yok mu?
WebStyle' Alıntı: Jb olmayınca bunlara bakmak çok anlamsız oluyor. Çık artık çık. Genişletmek için tıkla ... 4s'de şuan jb yok mu?
WebStyle Üye Cihanî Sultan' Alıntı: 4s'de şuan jb yok mu? Genişletmek için tıkla ... 5.0.1 sürümü için mevcut. Ancak 5.1 sürümü için henüz çıkmadı. Pod2 nickli üye sözde kısa süre de çıkartacaktı. Bekle bekle nereye kadar bilmiyorum artık. Apple'da bugün 5.1.1 sürümünü yayınladı. Bakalım ne olacak..
Cihanî Sultan' Alıntı: 4s'de şuan jb yok mu? Genişletmek için tıkla ... 5.0.1 sürümü için mevcut. Ancak 5.1 sürümü için henüz çıkmadı. Pod2 nickli üye sözde kısa süre de çıkartacaktı. Bekle bekle nereye kadar bilmiyorum artık. Apple'da bugün 5.1.1 sürümünü yayınladı. Bakalım ne olacak..
mavizeybek Üye güzel olmuş worms nanosaurs 2 ve haronica uygulamasını indirdim sorunsuz çalışıor ellerine sağlık üstad...
güzel olmuş worms nanosaurs 2 ve haronica uygulamasını indirdim sorunsuz çalışıor ellerine sağlık üstad...