I-Doser HAYATINIZ DEĞİŞECEK | 35 farklı Doz + Türkçe Açıklama

Kulaklıgım optimus 4x in yanında gelen kulaklık ses kalitesi de gayet iyi ama olmuyor

Burdada 146 tane doz var indirebilirsiniz

bağımlılar sizi bence hemen bu illeti bırakın

Sessız

Üye
Deniyorum şimdi bakalım ne olacak

İlginç bir bilgi

Güzel şeyler var denicem sanırım

merak98

Üye
ikisaat karanlık aryamadım god of varda pskopat style adam keserken dinledim bi işe yaramadı

aynı anda hands of god ve gates of hades i ust uste dinledim.kendimi hiç bu kadar enerjık hissetmedim.okula giderken dinlerim. 3.5 km 30dk da giderim.

Tepkiler: @bluesky@
Anneme bahsettim hemen "Bak insanlar belki bundan ölüyorlardır. Hani kanlarımda uyuşturucu çıkmıyor ya. Bak arkadaşlar hep bi kereden bişi olmaz derler sakın yapma bişiler" müzik di mi lan bu şimdi bi tereddüt ettim şflfkj
Daha hiç dinlemedim ilk ne deneyeyim ?

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Bu dozların hepsini nereden bulabilirim. Tüm hepsini. Denemek istiyorum onun için konuyu hortlattım. Tekrar buna benzeyen konu açmak istemedim. Zaten açarsam silinecekti. Evet bilenler var mı bu dozları nerede bulabileceğimi?

güncel doz mp3 paketi var mı yoksa tek de olur torrent de

IDoser-Patch.rar al tam surumu arti 154 doz

Tepkiler: Alo_Azrail

alfakta

Üye
Ben Açamadım Acilen Yardımcı Olurmusunuz Linke Tıklıyorum Bir Sayfa Çıkıyor Anlamadım.

Asli986

Üye
Dozları indirmek için aktarılan site kapandığı için indiremiyorum lütfen yardım edermisiniz.
Dozları indirmek için aktarılan site kapandığı için indiremiyorum lütfen yardım edermisiniz.

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
Link kırık
Mesaj birleştirildi:

Bence de öyle ya
Ben sadece
Kurtlar Vadisi
KVP müziklerini dinliyorum
Acıklı olanlarda duygulanıyorum
Operasyon müziğini dinlediğimdeyse
Adeta kendimi kaptırıyorum
Oraya buraya saldırmak