Hz. Ali O'nu Mu İşaret Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasisa

Üye

evet hemde çok yakın

Exalans

Üye
ya bide arkadaşalar eminmisiniz yani bu tür alametler Hz. Ali söylediğini ilk defa duydum bildigim kadaıyla ya Kuran da yazar yada Hz. Muhammed (s.a.v) söyler

Demek İstediğini Anladım Kardeşim Sağolasın..

ABD Başkanları Her Seçimlerde Ermeni Soykırımını Tanıyacağını Vaadedip Seçimler Bittikten Sonra da Türkiye Bizim Dostumuz, Müttefiğiz Diyorlar..

Obama da Bu Geleneği Devam Ettirdi..

Ne Hikmetse.. ??

leiche

Emekli Yönetici
ya bide arkadaşalar eminmisiniz yani bu tür alametler Hz. Ali söylediğini ilk defa duydum bildigim kadaıyla ya Kuran da yazar yada Hz. Muhammed (s.a.v) söyler

Ne yani hz. ALİ söyleyemezmi?

xkadir61

Üye
arkadaşlar ben rüyamda kıyamet koparken gördüm.

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Apta*la malum olur derler,
Sen apta*l olmadığına, gayet akıllı bir kardeşimiz olduğuna göre sana malum olamaz!..

Bu mantıksal çıkarımdan varılacak sonuç şudur ki: İçin rahat olsun daha buralardayız

elmyra

Üye
işin açıkcası son günlerde (türklere) bizlere neler oluyor pek anlam veremiyorum preator arkadasımızın paylaştığı konu bir tarafa sürekli haberlerde yok bilmem nerenin bilmem ne köyünde obama serefine 44 adet koyun kesilmiş

öteki obama için özel kemence yapar yok bunu obama çok beğenecek diye ballandıra balllandıra anlatır benim iş harici zamanda denk geldiğim haberler bunlar ve daha niceleri vardır kimbilir

adam başkan oluyor bizimkilere ne düşüyorsa

ermeni lobisinin katkısıyla ermeni soykırımını tanıyacağını üstüne basa basa söyleyerek iktidera geldi.bizimkiler serefine koyun partisi yapsın bakalım elbet başımazı örülür bir kaç çift çorap

akula

Üye
arkadaslar bence bu adam bizim ülkemizin basına baya bi corap örecek gibime geliyor ki kolay kolay islerimde yanılmam umarım yanılırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...