ya bide arkadaşalar eminmisiniz yani bu tür alametler Hz. Ali söylediğini ilk defa duydum bildigim kadaıyla ya Kuran da yazar yada Hz. Muhammed (s.a.v) söyler
Bizim başkomutanımızı bir düşün Evet Atatürk! Doğru hamleleriyle bu ülkeyi bize bağışladı Rusyayla yazışırken 'kominist' ülke dincilerine karşı 'ükenin dini islamdır' vs vs vs. Peki atatürk koministmidir yada şu anda ülkemiz dinlemi yoksa laikliklemi bağdaşıyor. Daha neler neler. Demek istediğimi anlamışsındır umarım
ya bide arkadaşalar eminmisiniz yani bu tür alametler Hz. Ali söylediğini ilk defa duydum bildigim kadaıyla ya Kuran da yazar yada Hz. Muhammed (s.a.v) söyler
işin açıkcası son günlerde (türklere) bizlere neler oluyor pek anlam veremiyorum preator arkadasımızın paylaştığı konu bir tarafa sürekli haberlerde yok bilmem nerenin bilmem ne köyünde obama serefine 44 adet koyun kesilmiş
öteki obama için özel kemence yapar yok bunu obama çok beğenecek diye ballandıra balllandıra anlatır benim iş harici zamanda denk geldiğim haberler bunlar ve daha niceleri vardır kimbilir
adam başkan oluyor bizimkilere ne düşüyorsa
ermeni lobisinin katkısıyla ermeni soykırımını tanıyacağını üstüne basa basa söyleyerek iktidera geldi.bizimkiler serefine koyun partisi yapsın bakalım elbet başımazı örülür bir kaç çift çorap