Öneri "hugo" Troll Wars Maxicep Klanı. Troller Içeri!

Konu Sahibi
"hugo" Troll Wars Maxicep Klanı. Troller Içeri!
oyun hızla gelişiyor ve bugün de Türkçe dil desteği geldi. Android forumunuda Clash of Clans klanı görmüştüm ve neden olmasın diyip ben de Troll Wars oyununda Maxicep klanı açtım. Klan tamamen açıktır isteyen herkes katılabilir, katılımlarınızı bekliyorum, oyunu bilmeyen arkadaşlara da bir tavsiyem olsun

kullanıcı adı: skrillexcipanpa
klan adı: Maxicep

Tepkiler: BLasTeaR

Hagios

Üye
Uygulama linkini koyabilir misin?

Konu Sahibi
Üzgünüm mobilim, Troll Wars ismiyle geçiyor oyun önerilerinde var mağazada

Hagios

Üye
[/URL]

BLasTeaR

Üye

iyi düşünmüşsün eyvallah, ben gelirim de o nasıl isim la öyle

Not: Güncellemeden sonra oyunu indirip kurduktan sonra yazarım oyundan,, tabi olursa.

Konu Sahibi
klanda şu an sadece 2 kişi var ve diğer arkadaş da oyuna girmez oldu sanırım. Destek arkadaşlar ne kadar çok kişi olursak hepimiz o kadar çabuk büyürüz

BLasTeaR

Üye
klanda şu an sadece 2 kişi var ve diğer arkadaş da oyuna girmez oldu sanırım. Destek arkadaşlar ne kadar çok kişi olursak hepimiz o kadar çabuk büyürüz

Kaan kardeşim ben indirdim hangisi olayım, Troll mü Cadı mı ?

Konu Sahibi
İkisinde de ayrı ayrı köyler kurabiliyorsun birbirinden bağımsız şekilde. Maxicep klanını henüz Trolllerde kurdum

BLasTeaR

Üye
İkisinde de ayrı ayrı köyler kurabiliyorsun birbirinden bağımsız şekilde. Maxicep klanını henüz Trolllerde kurdum

Hacı Troll'de açtım bende ama biraz karışık seni aradım buldum ama ekleyemiyorum filan
Eskiden PC'de çok oynardım şimdi unuttuk

Konu Sahibi
senin kullanıcı adın ne ben ekliyim ordaki sohbetten konuşalım mesaj kasmak olmaz burda şimdi sanırım klana katılmak için klan binasının olması gerekiyor

oyunun amacı ne ne yapmaya çalışıyor Bi özet geçsen

Konu Sahibi
Clash of Clans oyununun aynısı. Tanrı görüşlü strateji oyunu. Online, ve en iyi olmaya çalışıyorsun

ogzhnoTr

Üye
nasıl oynandığını anlatabilirmisin zahmet olmazsa beğenirsem indirebilirim

Konu Sahibi
denemelisin anlatamam yani beceremem sen indir gör kardeşim

bende indirdim katıldım capqino olan benim .d

ogzhnoTr

Üye
İsmim boysmiler. Klana istek gonderdim

Konu Sahibi
kabul ediyorum 2lvl okçu veya barbar gonderiminde bulunabilirim istek dahilinde

Kulanıcı adı olanbenim ısım hoşuma gitti