Huawei VİSİON..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Huawei VİSİON..!!

Mobil cihaz satışlarını dünyada yüzde 33 artıran Huawei, 2012'de Türkiye'de de atağa geçecek.

Huawei, 2010 yılında dünyadaki cihaz satışlarını yüzde 33 artışla 120 milyon adede yükselterek en çok tercih edilen ilk 5 marka arasında yerini aldı. Sadece cihaz satışıyla 2010 yılında 4.5 milyar USD ciro yapan Huawei, 2011 yılında bu rakamı yüzde 30’un üzerinde arttırarak 6 milyar USD’ye yükseltmeyi hedefliyor.

İstanbul Swiss Otel’de düzenlenen basın buluşmasında, Huawei Cihaz Yönetimi’nin dünya ve Türkiye çapındaki hedefleri ve başta akıllı telefon olmak üzere geliştirdikleri yeni teknolojileri ve geleceğe yönelik stratejileri anlatıldı.
Toplantıda, Huawei’nin 2012 iF Tasarım Ödülü alan Vision modeli ile de bilgi verilirken, üç boyutlu dokunmatik ekranı ve özel tasarımıyla dikkat çeken Vision’un, 2012’nin ilk çeyreğinde Türkiye’deki teknoloji meraklıları ile buluşacağı belirtildi.

Huawei, önümüzdeki yıldan itibaren en yeni modellerini dünya ile eşzamanlı olarak Türkiye’de de satışa sunacak. Huawei’nin hem operatörlerle işbirliği hem de kendi markası ile pazara sunacağı tablet ve akıllı telefonlar, Türkiye’deki tüketicinin seçeneklerini genişletecek.

Şu Huawei'nin Türkiye'de yaygınlaşması baya iyi olur.Rakiplerinin fiyatlarını geriye çeker diye düşünüyorum.

Her ne kadar çin malı deselerde bence başarılı ilerliyorlar..

En azından orijinal çin malı... Fiyat-Performans açısından çok iyi bir marka.Diğer markalar gibi adını satmıyor

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Bende bu kadar ılerleyecegını dusunmuyordum ama oyle boyle bı pazarı var tutturdu kendını pıyasada cok goruyorum forumlarda kullanan arkadas..

ürünlerinin performansını bilmiyorum, fakat tasarımları hoşuma gidiyor. ama işin içinde çin olunca kafamı karıştırıyor.

Bu ne arkadaşlar siz hakiki çin malı düşünüyorsunuz

mstf_l

Üye

Sen o cin malı denen firmanın neler yaptıgını bilsen boyle dermiydin bakalım cin malı falan ama rakiplerinin 2 katı is yapıyor o telefon

Tepkiler: onurgunay35 ve Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Çin yada degıl Adamlar bı başarı yakalamıs gerceken her ne kadar telefonlarda Işık sızması gıbı sorun olsada Iyı sattılar bende pıyasada

Huawei'nin yaptığı 569 TLlik telefon iPhone 3GS'yi tek geçiyor.Siz hala çin deyip geçiyorsunuz bilmiyorsunuzki daha kötü telefonu 1000 Tlye aldığınızı...Ayrıca şuan telefon üreticilerinin %90'ının fabrikası çinde.Neden?İşçilik ucuz...Onlarda çakma demi onlarıda es geçelim.

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Yanii.. Bazı arkadaslar Cin malınında kendi icinde farklı kalıtelere ayrıldıgını anlamak ıstemıyor..

Lenneth

Üye
Guzel bir telefon olmus

Herkez bir tutturmuş çin malı diye çinde üretiliyor sadece her telefon çinde üretiliyor ayrıca
Markanın bütün modelleri özellikle x5 gibi orta segment telefon fiyat perfonmas kralı seçilip root edince 1,8 ghz gibi özelliklere çıkabiliyorsa ayrıca fiyatıda sadece 500 lerde ise bu huawei çok iyidir demektir
Huawei nin böle olması çok normal t20,t10 gibi telefonları 3g modemi falan o yaptı
İşallah devamı gelir telefonlarının

Del Rey

Üye
Huawei Android cihazlar üretmese aslında potansiyeli olan bir firma.

Şu ttnet'in ücretsiz olarak verdiği modemler vardı, huawei idi o modemler. Wifi çekmiyordu adam akıllı. Almayayım sağol.

Aynen katılıyorum 10 metre öteye gidiyorum balkona wifi çekmiyo feshettim hemen sözleşmeyi verdim modemlerini de paralarını da.

haltie

Üye
Çok büyük bir firma çok büyük bir üretici.İdeos x5ide beğerniyordum.fiyat ve performans olarak değerlendirdiğimde.Bucihazda çok güzel duruyor.Turkcellden alabilirim geldiğinde tahattütlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...