papakudioflu
Emekli Yönetici
muhtemelen dosyaları önbellege almiştir ve diger klasorunde bekletiyordur. Diger klasorunu silmek icin uygulamalar var onlari deneyebilirsin.
hic kullanmadigim işlemler bunlar.
Valla htc yi her yerde görmek mümkün bu sıralar ama burada o kadar popüler değil
Valla htc yi her yerde görmek mümkün bu sıralar ama burada o kadar popüler değil
Niye ki
bilmem paylaşım konuşunda yetersiz kaldık. Belki de hemen hemen her şeyi aynı olunca ayrım yapmadık lumia dan çıktık yola ordan takip ettik wp8 olaylarını. Kullanıcı olarak da az kişiyiz
Windows Phone kullanıcıları kulübü desek te olabilir aslında.
listeleri yine ayrı yaparız ama paylaşım ortak olur
yapacak bişi yok. Tel aynı tel, güncelleme yok, ben ona bakıyorum o bana
- - - Eklendi - - -
telefon hakkında paylaşacak bişi yokki. Bizde bildiğim kadarı flaş yok. Öyle bozulma falan da yok. Uygulamalar bolumu zaten ayrı bir konu. Güncelleme henüz yok. Tek sorun batarya performansı. Oda malum batarya mili amper olarak 920 göre düşük
Aynen abi ama konu ve sorunların ardı arkası kesilmiyor ki mübarek.Herşey yolunda memnunsunuz yaaniii, yahu bizimkiler patırtıydı kütürtüydü almış başını gidiyooo
Herşey yolunda memnunsunuz yaaniii, yahu bizimkiler patırtıydı kütürtüydü almış başını gidiyooo
Herşey yolunda memnunsunuz yaaniii, yahu bizimkiler patırtıydı kütürtüydü almış başını gidiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?