güncellemeyi geri çekmiş olabilirler ve pek değişen bir şey yok gibi o kadar abartılacak bir şey değil lumia serisinde böyle sizde de öyle olacagını düşünüyorum
selam arkadaşlar
tekrar buralardayım ama bu sefer lumia sayfasında
htc de işler nasıl gidiyor memnunmusunuz
konuyu açtık takıldık sonra kaçtık gittik
konu başlıgında isimleri olmayan eklemek isteyen olmadımı hiç mod arkadaşlara söylesekmi sizlerden birine devretsin olayı benden alsın
hakkında kısmında 3051.40000.1349.002
ekstra bilgide label ıd : 3051.40000.1349.101317 böyle gözüküyor
playto güncellenmesi gerekiyor diye bir seçenek çıktı kurulmaya izin vermedi bende fidler deniyorum bakalım olucak mıdaha önceden dosya upload ettiğim site ücretsiz üyelikle 1gb paylaşım yapmaya 20gb depolamaya izin veriyor tavsiye ederim buyrun link
selam arkadaşlar
tekrar buralardayım ama bu sefer lumia sayfasında
htc de işler nasıl gidiyor memnunmusunuz
konuyu açtık takıldık sonra kaçtık gittik
konu başlıgında isimleri olmayan eklemek isteyen olmadımı hiç mod arkadaşlara söylesekmi sizlerden birine devretsin olayı benden alsın
vay erdincpolat kardesim epey geç gördüm mesajını kusura bakma
hayırlı olsun lumia'cı olmuşsun artık umarım memnunsundur..
htc sahibi olarak bende sıkıntı yok 8x'imle devam wp8 gün geçtikçe iyileşir oldu.
bence konu başlığında ismi olmayanlar isterlerse sana bildirsinler sonuçta senin sayfan burası
htc nin 8.1 ile çok iddalı cihazlar çıkarması lazım ve birazda özen göstermesi lazım .. Eyer 8x de çift vuruşla uyandırma,numara engelleme gibi halka açık uygulamalar olsaydı yine 925 e alternatif olamazdı : ) ( silmeye üşendim )