htc WİLDFİRE S (BEYAZ) KUTSUNDA, FİYAT 100TL!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
htc WİLDFİRE S (BEYAZ) KUTSUNDA, FİYAT 100TL!!!
ARKADAŞLAR TELEFON 3 AYLIK VE TERTEMİZDİR... TEK BİR CİZİK BİLE YOKTUR, JELATİNİ DAHİ ÜSTÜNDEDİR HALA. GARANTİSİ 2 YILDIR... ORJİNAL AKSESUARLARIYLA BERABER VERİLECEKTİR(KULAKLIK, ŞARJ ALETİ,BATARYA VS...) ALAN ARKADAŞA TELEFONU KUTUSUNDA GÖNDERECEĞİM:-) SLİKON KORUMA KILIFIDA ALAN ARKADAŞA HEDİYEMDİR...
TEKNİK ÖZELLİKLER

Telefonunuzu merak ediyorsanız üstteki link'e tıklayın:-)
bunun haricinde telefonda yok yok, tv,radio,3d oyunlar,navigasyon,youtube,mackolik(iddaa severler için)facebook,film izleme vs.....

FİYAT AÇIK ARTIRMADIR... İLK TEKLİF BENDEN 100 TL!

LÜTFEN CİDDİ ALICILAR TEKLİF ETTSİN, CUMARTESİ SAAT 23:59'A KADAR EN YÜKSEK FİYATI VEREN(BU TARİHTEN SONRA GELECEK OLAN TEKLİFLER DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAK) ARKADAŞINDIR CİHAZ... HAYIRLI OLSUN.

PAZARLIK PAYI VARDIR:-)

arkadaşlar url'den resim istediği için ekleyemiyorum, ilgilenen arkadaşlara telefonun resimlerini e-postalarına gönderebilirim...

İRTİBAT TEL: +905438906395
e-posta: jamie_barmen@hotmail.com

mstf_l

Üye
resmi ye upload edip forum linkini buraya yapistirirsaniz resim gelecektir

Konu Sahibi
Arkadaşlar cihazın şuan piyasa değeri 500 tlye kadar çıkabiliyor... elinizi biraz cebinize atın:-) en son jumolokko 180 tl...

Konu Sahibi
cihan83 ciddi bir teklifte bulundun...

cihan83

Üye
evet kardesım teklıfım 5dk gecerlıdır

----------Eklendi @ 15:03:05 ---------- Yazıldı @ 14:58:46 ----------

cvp vermedınız ıyı gunler

Konu Sahibi
Cihan83 adlı kullanıcının teklifleri geçersizdir... en son özer57-200tl kaldı, buyrun.

cihan83

Üye
204 ben sıze 5 dk verdım

cihan83

Üye
ne buya burası acık artırma yerımı fıyat neyse sole cumartesıye kadar zzman vermıs acık artırma 30 dk olu yap hadı yapalım acık artırmamızı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...