Süleyman Üye onlywayislam' Alıntı: temanın adıni yazarmısın Genişletmek için tıkla ... www.maxicep.com/symbian-s60v5-temalar/s60v5-symbian-3-hacked-theme-756479.html
onlywayislam' Alıntı: temanın adıni yazarmısın Genişletmek için tıkla ... www.maxicep.com/symbian-s60v5-temalar/s60v5-symbian-3-hacked-theme-756479.html
rewa Üye Kardeş ben signsis yardımıyla setifika aldım c5e kurmaya çalışıyorum en sonuna geldiğinde sertifika tarafından kısıtlanıyor diye hata veriyor ne yapmam gerek?
Kardeş ben signsis yardımıyla setifika aldım c5e kurmaya çalışıyorum en sonuna geldiğinde sertifika tarafından kısıtlanıyor diye hata veriyor ne yapmam gerek?
lider63 Üye hangı temayı kullanıosun - - - Eklendi - - - kardes bide şu müzik e giti nası yaptın senın ekran guzel gozukuo bende yapmak istiom sol sağa goturmeyi nası yaptınnn
hangı temayı kullanıosun - - - Eklendi - - - kardes bide şu müzik e giti nası yaptın senın ekran guzel gozukuo bende yapmak istiom sol sağa goturmeyi nası yaptınnn
mehmet1623 Üye bide ben yapabilsem çok gzl olcak.. - - - Eklendi - - - bide ben yapabilsem çok gzl olcak..
mustafa7o Üye eline sağlık kardeş - - - Eklendi - - - yanlız bi sorun var. N97 mini ye yükledim güzelde oldu ama. Telefonun kendi saatinin üzerinde duruyor. O saati kaldıramıyorum. Hoş durmuyor
eline sağlık kardeş - - - Eklendi - - - yanlız bi sorun var. N97 mini ye yükledim güzelde oldu ama. Telefonun kendi saatinin üzerinde duruyor. O saati kaldıramıyorum. Hoş durmuyor