HTC one x+ (plus)

Konu Sahibi
HTC one x+ (plus)
Arkadaşlar HTC one x+ almak istiyorum ama youtubede izlediğim bi videoda bazı oyunları çalıştırmadığından bahsedilmişti öyle bişey varmı. Teknosa media markt ta bakmıştım plus modeli yok dediler bulamadım nereden bulabilirim ? şimdiden teşekkürler.

emreli01

Üye
Türkiyede sadece avea da var die biliyorum ama kalmadıgını söylüyorlarmış bulabilirsen ne mutlu

Ne yazık ki sadece Avea da mevcut

- - - Eklendi - - -

Sana önerim biraz daha bekleyip Yeni HTC One al

emreli01

Üye
Arkadaşlar neden bu plus i öneremiyorsunuz anlamış değilim :-) ben kullanıyorum eksik hiç ama hicbir yani yok

Konu Sahibi
HTC one a teknosada baktım fakat kamerası 4 mp yetersiz bnm için bide ONE X ve ONE X + ın tasarımı daha çok hoşuma gidiyor aveadan paket almadan alamıyomuyuz yani 1999 tl yazıyo 1999 tl verip alamazmıyız ?

Tepkiler: Mobilator
HTC one a teknosada baktım fakat kamerası 4 mp yetersiz bnm için bide ONE X ve ONE X + ın tasarımı daha çok hoşuma gidiyor aveadan paket almadan alamıyomuyuz yani 1999 tl yazıyo 1999 tl verip alamazmıyız ?

alırsın tabi hatta taksitte yaptırabilirsin

epts

Üye
HTC one serisiyle ettiriyor. Ben one x sahibiyim.sadece One x+ ve one alternatif olarak görebilirim one x'ime. Şimdiden alan arkadaslara hayırlı olsun.

- - - Eklendi - - -

Düzeltme : HTC one serisiyle estiriyor demek istedim.

emreli01

Üye
Arkadaşlar one x plus veya one x e sense 5 güncellemesi ile htc one daki hangi özellikler gelecek veya gelebilir ?? Bilgisi olan var mı ???

Mobilator

Emekli Yönetici
Siz 4 MP dediğine bakmayın, o cihazda HTC'nin yeni kullanmaya başladığı UltraPixel teknolojisi var.
O haliyle One X'tende, One X+'tanda daha iyi kamera performansı verir.

Konu Sahibi
Avea da kampanya son tarihi bu ayın sonu olarak gözüküyor okullar kapanınca alıcam demişti babam bu ayın sonundan sonra bidaha satışı yokmu aveada ?

fk555897

Üye
HTC One'ın kamerası gayet başarılı fakat bigisayarda yakınlaştırınca diğer telefonların çektiği fotoğraflara göre daha fazla bozuyor.

Konu Sahibi
Aveanın kanpaya son tarığı 31 mayıs 31 mayıstan sonra telefonu alamazmıyım okul bitince alıcam demişti babam

Konu Sahibi
Yahu telefon için aveaya gittim 3 bayiye gaziosmanpaşada hiç birinde yok bu telefon nasıl aveada var sadece ama gaziosmanpaşadaki bayilerde yok ?

fk555897

Üye
Arkadaşlar HTC One'ın kamerası 4 Ultrapiksel. Yani 4 Megapiksel boyutunda ama gerçekçi çekimler yapıyor. Özellikle gündüz çekimlerinde HTC One çok başarılı.

Konu Sahibi
arkadaşlar carrefour daki aveaya gittim telefon 1999 tl değilmiş 1999 tl ile kulaklıkla veriyorlarmış sadece telefon 1799 tl miş (abi neden heryerde yok bu telefondan dedim telefondan anlıyan alır bundan dedi )

emreli01

Üye
arkadaşlar carrefour daki aveaya gittim telefon 1999 tl değilmiş 1999 tl ile kulaklıkla veriyorlarmış sadece telefon 1799 tl miş (abi neden heryerde yok bu telefondan dedim telefondan anlıyan alır bundan dedi )

One x plus için mi diyor onu one için mi