Satılık / Takas HTC ONE X KUTULU FATURALI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
HTC ONE X KUTULU FATURALI
arkadaşlar htc one x kutusu faturası var ama cihaz rootdan dolayı garanti dışı kaldı telefonum temizdir fiyat 750 tl dir kargo ücretide bana aittir

Son düzenleme:

agaLess

Üye
yurtdısı cıhaz olarak sayılır artık root androıd cıhazı ne duruma getırdıgının farkındamısın

onesad

Üye
hocam o kadarda deil yani root ile fiyat mi duser.

Tepkiler: mehsevim

agaLess

Üye
garanti dişi kalması ne demek biliyormusun bu tur cıhazların herseyı tamırcıye

onesad

Üye
garanti disi kalmis diye nasil 200 tl zarardan satılır o zaman ikinci el telefonlar 100 tl kadar iner. Hem yeni rom atilma imkani varsa root kalkarsa 200 tl fazladan satma imkani mi olacak bi root 200 tl mi ediyor.

Tepkiler: mehsevim
    Konu Sahibi
garanti dişi kalması ne demek biliyormusun bu tur cıhazların herseyı tamırcıye
ben bu mesleğin içindeyim gelip çok bilmişlik yapma git bu telefonlardan anlamayana söyle belki onları ikna edersin

Tepkiler: 3onur5
n7000 + para düşünürmüsün ?

mc.a

Üye
Ankara veya sivastan takas yapma imkanimiz var mi ?

mc.a

Üye
Xperia S kutulu garantili ciziksiz
Ustune ne kadar istersiniz

Milleti root ile ucuz fiyatlar icin kandirmaya calismayin unroot yapip sayaci sifirlar garantisine devam eder cihaz karsinizdakini kandirmayin

Tepkiler: Salih ÖZKOÇ
    Konu Sahibi
Milleti root ile ucuz fiyatlar icin kandirmaya calismayin unroot yapip sayaci sifirlar garantisine devam eder cihaz karsinizdakini kandirmayin
evet biliyorum haklısın da arkadaş root lu diye gelmiş 250 tl aşağısana almaya çalışıyor

Konu Sahibi
Kardeş 2. El nexus 5 ler bile 800 lira sen neyin kafasindasin ? One x hayatta o kadar etmez.
Forum kurallarını okuda gel
Ya root var diye yurt dışı cihaz sayılır nedir ya baya güldüm arkadaş tamamen kandırmaya gelmiş buraya dikkat edelim böyle insanlara ama kardeşim o telefon 750lira eder mi soru işareti var cidden 650falan anca.
Ben aracıyım sahibi sat dedi bende satıyorum ama fiyatta en son 700 yaparım

Anladım kardeşim kolay gelsin o zaman.

Tepkiler: ExpertMurderer
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...