Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Cross' Alıntı: hafıza kartı girişi var ama Genişletmek için tıkla ... Evet, Xperia U'da hafıza kartı girişi yok. Yazı olmuş.
Cross' Alıntı: hafıza kartı girişi var ama Genişletmek için tıkla ... Evet, Xperia U'da hafıza kartı girişi yok. Yazı olmuş.
cyber Üye Rambo_FT' Alıntı: Evet, Xperia U'da hafıza kartı girişi yok. Yazı olmuş. Genişletmek için tıkla ... işte bu yüzden xperia u nun çok büyük eksisi var. o sanal 50 gb hikaye napcaksınız oyun uygulamayı oraya kurabilcek misiniz
Rambo_FT' Alıntı: Evet, Xperia U'da hafıza kartı girişi yok. Yazı olmuş. Genişletmek için tıkla ... işte bu yüzden xperia u nun çok büyük eksisi var. o sanal 50 gb hikaye napcaksınız oyun uygulamayı oraya kurabilcek misiniz
Lumisland Üye Cross' Alıntı: işte bu yüzden xperia u nun çok büyük eksisi var. o sanal 50 gb hikaye napcaksınız oyun uygulamayı oraya kurabilcek misiniz Genişletmek için tıkla ... Sony resmen saçmalamış. 1.5 GB oyunları çalıştıran bir cihaza 4 gb hafıza koymak ve arttıramamak.. Telefona film atmak için oyun silmek lazım. Sony U kaç para bilmiyorum ama onun yerine neo v al bari.
Cross' Alıntı: işte bu yüzden xperia u nun çok büyük eksisi var. o sanal 50 gb hikaye napcaksınız oyun uygulamayı oraya kurabilcek misiniz Genişletmek için tıkla ... Sony resmen saçmalamış. 1.5 GB oyunları çalıştıran bir cihaza 4 gb hafıza koymak ve arttıramamak.. Telefona film atmak için oyun silmek lazım. Sony U kaç para bilmiyorum ama onun yerine neo v al bari.
Yunkaai Üye hsynkckygcı@' Alıntı: xbox mu ne varmış orada kullanıcıya 50 gb yer verilecekmiş. Bu yolla telefon hantallıktan kurtulcakmış. Genişletmek için tıkla ... Reyiz xbox microsoftun.Ps 3 olmasın o?
hsynkckygcı@' Alıntı: xbox mu ne varmış orada kullanıcıya 50 gb yer verilecekmiş. Bu yolla telefon hantallıktan kurtulcakmış. Genişletmek için tıkla ... Reyiz xbox microsoftun.Ps 3 olmasın o?
foreverthe Üye Konu Sahibi Weewoo' Alıntı: Reyiz xbox microsoftun.Ps 3 olmasın o? Genişletmek için tıkla ... Evet box'lu bir şeyde xbox dedim geçtim ya - - - Eklendi - - - Box cloud mu neymiş eh
Weewoo' Alıntı: Reyiz xbox microsoftun.Ps 3 olmasın o? Genişletmek için tıkla ... Evet box'lu bir şeyde xbox dedim geçtim ya - - - Eklendi - - - Box cloud mu neymiş eh
cyber Üye hsynkckygcı@' Alıntı: Evet box'lu bir şeyde xbox dedim geçtim ya - - - Eklendi - - - Box cloud mu neymiş eh Genişletmek için tıkla ... evet sony xperia ailesine 2012 sonuna kadar üye olan kişilere ömür boyu kullanabilecekleri bulut sistemi gibi 50 gb sanal depolama veriyo
hsynkckygcı@' Alıntı: Evet box'lu bir şeyde xbox dedim geçtim ya - - - Eklendi - - - Box cloud mu neymiş eh Genişletmek için tıkla ... evet sony xperia ailesine 2012 sonuna kadar üye olan kişilere ömür boyu kullanabilecekleri bulut sistemi gibi 50 gb sanal depolama veriyo
foreverthe Üye Konu Sahibi Bunlara uygulamaya yükleyebilir muyuz ? Ve intersen bağlantısı gerekli mi ?
klongs Üye hsynkckygcı@' Alıntı: One V'de micro sd girişi var ? Genişletmek için tıkla ... yok - - - Eklendi - - - hsynkckygcı@' Alıntı: Bunlara uygulamaya yükleyebilir muyuz ? Ve intersen bağlantısı gerekli mi ? Genişletmek için tıkla ... yükleyemezsin
hsynkckygcı@' Alıntı: One V'de micro sd girişi var ? Genişletmek için tıkla ... yok - - - Eklendi - - - hsynkckygcı@' Alıntı: Bunlara uygulamaya yükleyebilir muyuz ? Ve intersen bağlantısı gerekli mi ? Genişletmek için tıkla ... yükleyemezsin
MasteLaa Üye İlla bir şeyi eksik olacak . Sd kart girişi olsa süper olurdu ama ben yine söylüyorum Sony çok güçlü onun için Xperia U derim ben
İlla bir şeyi eksik olacak . Sd kart girişi olsa süper olurdu ama ben yine söylüyorum Sony çok güçlü onun için Xperia U derim ben