HTC One V almayı düşünüyorum?[Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
HTC One V almayı düşünüyorum?[Yardım]
Arkadaşlar 800-900 civarı bir telefon almayı düşünüyordum.Uzun süre kullandığım nokia 5800 telefonun ekranı çatlayınca ipod için biriktirdiğim paranın üstüne biraz koyup htc one v ye karar verdim.Fakat forumlarda 512mb ramin android hele ki sense için az olduğu yazıyor.Gereksiz uygulamaları kapatırım ama telefonda oyun oynamak da hobim İnternette çok videosunu bulamadım gaming olarak.Kasma yapar mı six guns, asphalt gibi sağlam oyunları açar mı?Veya o fiyata önerebilceğiniz telefon var mı?

Çok uzun yazdım ama 2 sene önce 5800 asphaltı takılarak çalıştırdıktan sonra iyice araştırmam gerektiğine karar verdim Şimdiden teşekkürler

Konu Sahibi
Hemen bakayım hocam

- - - Eklendi - - -

Hafızası dışında pek fark göremedim ram bilgilerini de bulamadım

- - - Eklendi - - -

Ram 1gbmış ya ben motorola alıyım

Yunkaai

Üye
Artix reyizdir.onu iyice düsün

- - - Eklendi - - -

Artix reyizdir.onu iyice düsün

Konu Sahibi
htc sense gibi değil parlaklık olarak da iyi değil ama çok güzelmiş diğer özellikleri baya sağlam.Teknosa vatan computerda bulamadım.Hepsiburada da var.İnternetten bişi almadım ama denicez artık

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bunun 4gsi de varmış, onu hiç bulamadım 4g yazmayan modelinde performans düşüklüğü gibi durumlar yok değil mi sadece internet olarak 4gyi destekliyor

Yunkaai

Üye

Elime alıp kullanmadım.ama zaten mantıken imkansız

CorbyW

Üye
Verebileceğin maximum para ne kadar?

Konu Sahibi
900 belki 1000 ama daha fazla olmaz

valla usta ben atrix almadım ama çok inceledim internetten..bence o fiyata alabileceğin en iyi telefon..

- - - Eklendi - - -

hatta tam sipariş verecektim ki lumia 900 ü beklemeye karar verdim..

htc one iyidir .Tanıdığımda görmüştüm hasta olmuştum

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Motorola Atrix süper
Onu düşünmezsen Neo V ve Galaxy W var, Neo V öneririm.

HTC One V önermem.

Konu Sahibi
Gerçekten özellikleri çok sağlammış

Ben babama aldım motorola atrix yarın gelicek işte bence sende al kaçırma

Konu Sahibi
Becerebilirsem internetten alıcam hepsiburadadan Başka çare yok gibi vatanda falan bulamadım

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İz[Mir]Kan;4841830' Alıntı:
Becerebilirsem internetten alıcam hepsiburadadan Başka çare yok gibi vatanda falan bulamadım

Fiyatı çok uygun. Bende alacaktım ama klavyesiz telefon takıntım var, kullanamıyorum boşuna almış gibi hissediyorum sonra. O yüzden Xperia pro aldım.

Tepkiler: İz[Mir]Kan
    Konu Sahibi
ICS gelmediği için en fazla 60 oyun açar onlarında 2si 3ü güzel olur dedi arkadaşım buna ne diyorsunuz arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

Androiddeki root, rom olaylarıyla halledilebilir mi böyle birşey varsa?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İz[Mir]Kan;4842553' Alıntı:
ICS gelmediği için en fazla 60 oyun açar onlarında 2si 3ü güzel olur dedi arkadaşım buna ne diyorsunuz arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

Androiddeki root, rom olaylarıyla halledilebilir mi böyle birşey varsa?

Öyle birşey yok. ICS'ye özel üretilmiş oyun mu var Allah aşkına Böyle birşey yok. Yanlış biliyor arkadaşın. Çoğu oyun Android 2.2 ve üstü gerektiriyor, 2.3 yüklü geliyor.

Konu Sahibi
Çok inandırıcı gelmiyor bu telefon Muhakkak bi açığı olmalı.Piyasada bu özellikler en az 1700lük bir telefonda var.Ekranı mı kötü flaşı mı yok üretildiği madde mi dandik Elime alma şansım da olmadı mağazalarda yok O yüzden korkuyorum şimdi hepsiburada dan şipariş etmeye.Eğer hiç bir eksiği yoksa gerçekten mükemmel

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Al olmadı geri gönderirsin telefonun üzerindeki jelatinleri çıkarmadan. Kamera kalitesi olarak çok birşey bekleme, 5 MP kullanıyor çünkü. Onun dışında telefon harbi iyi yani

Söylemeyi unutmuşum, Xperia Pro'nun 8 MP kamerası var bir de bu yüzden Atrix'ten vazgeçmiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...