hTc One Max

Konu Sahibi
hTc One Max
Arkadaşlar hTc'nin One Max modeli çıkacakmış.Acaba tarihi ve fiyatı birde varsa özellikleri hakkında bilgi verebilirmisiniz ?One almayı düşünüyordum.Fakat cihaz beni rahat 2-3yıl idare etmeli.One'da FullHd ekran yüzünden takılmalar yaşanıyormuş.Bunların One Max'da olmayacağını düşünüyorum.Acaba çıkış tarihi ne zamandır ,ve fiyatı 1900tlnin altında olurmu ?

suan htc one o fiyatlarda seyrediyor ve bu max phablet olacak bildigim kadariyla

- - - Eklendi - - -

Ayrica one da seni o kadar goturur merak etme olmazsa saglam fiyattan 2.el satarsin ilerde

serif55

Üye
Tahmini özellikler şunlar dostum;

Snapdragon 800 Quad Core 2.2 Ghz işlemci, 5.9 inçlik HD ekran, 2 GB RAM 4 Ultrapiksel kamera, SD kart desteği

Çıkış tarihi olarak Eylül ayı söyleniyor ve fiyatı konusunda 2000 lira ve üstü olarak tahmin ediliyor

Konu Sahibi
saolun.o zaman pahalı biraz ben one alayım fakat gelicek yılın filan oyunlarında takılma yaparmı oynanmayacak seviyede ? hd yüzünden incelemelerde real racing 3 de bile takıldığını görmüştüm

serif55

Üye
Bu telefonu alan en az 2 sene hiçbir sorun olmadan istediği oyunu oynar hocam sıkıntı yapmayın