sacid589 Üye -qarapapaq-' Alıntı: 4 saat ekran süresi note.2 için düşük kalıyor. 4 saati nexus 5 de de görüyorum. :/ Genişletmek için tıkla ... pil de daha yeni değişti 4 hafta önce önce garantiye vermiştim pilini değiştirdiler anlamadım hala niye böyle
-qarapapaq-' Alıntı: 4 saat ekran süresi note.2 için düşük kalıyor. 4 saati nexus 5 de de görüyorum. :/ Genişletmek için tıkla ... pil de daha yeni değişti 4 hafta önce önce garantiye vermiştim pilini değiştirdiler anlamadım hala niye böyle
eneesparlak Üye Konu Sahibi sacid589' Alıntı: pil de daha yeni değişti 4 hafta önce önce garantiye vermiştim pilini değiştirdiler anlamadım hala niye böyle Genişletmek için tıkla ... Arka plan uygulamarı, ekran parlaklığı falan ne düzeyde ama orası da önemli MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
sacid589' Alıntı: pil de daha yeni değişti 4 hafta önce önce garantiye vermiştim pilini değiştirdiler anlamadım hala niye böyle Genişletmek için tıkla ... Arka plan uygulamarı, ekran parlaklığı falan ne düzeyde ama orası da önemli MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
sacid589 Üye eneesparlak' Alıntı: Arka plan uygulamarı, ekran parlaklığı falan ne düzeyde ama orası da önemli MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Greenify ile falan ara sıra temizliyorum parlaklık otomatik +5 de ama clash of clansa baya giriyorum
eneesparlak' Alıntı: Arka plan uygulamarı, ekran parlaklığı falan ne düzeyde ama orası da önemli MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Greenify ile falan ara sıra temizliyorum parlaklık otomatik +5 de ama clash of clansa baya giriyorum
insidee_ Üye Mobilet falan al bnce o paraya Yakiti falanda az yaz da gelio gezersin bol bol tatilllerde hatun dusurursun
Mobilet falan al bnce o paraya Yakiti falanda az yaz da gelio gezersin bol bol tatilllerde hatun dusurursun
0MG90 Üye Param olsa koşarak gider alırdım Gönül rahatlığı ile alabilirsin. M7'den sonra en güzel telefonu.
sacid589 Üye insidee_' Alıntı: Mobilet falan al bnce o paraya Yakiti falanda az yaz da gelio gezersin bol bol tatilllerde hatun dusurursun Genişletmek için tıkla ... çok komikla bebe
insidee_' Alıntı: Mobilet falan al bnce o paraya Yakiti falanda az yaz da gelio gezersin bol bol tatilllerde hatun dusurursun Genişletmek için tıkla ... çok komikla bebe