evet zaten cihazi ilk gordum dedim ki surpriz yaptilar android yerine wp ile cikarttilar ama htc'nin wp'de arayuze mudahele yetkisi yok. Bence sense4'un sistemdeki agirligindan kısmak icin bu şekilde yaptilar. Arayuz ilk bakişta cok hafif hissi veriyor zaten.
ben oyle duşunmuyorum. Sense4'deki oyuncagimsi basitlik gitmiş yerini agir bir kaliteli duruş almiş gibi geldi bana. O yuzden yillar sonra bir android telefona tekrar para verebilirim ama bir incelemem lazim
ben oyle duşunmuyorum. Sense4'deki oyuncagimsi basitlik gitmiş yerini agir bir kaliteli duruş almiş gibi geldi bana. O yuzden yillar sonra bir android telefona tekrar para verebilirim ama bir incelemem lazim
O değil gerçekten tasarımı müthiş ama Android olması beni düşündürüyor zira destek kesilmeye başladı Fifa13 real racing 3 hala çıkmadı androide ama tasarımına aşık oldum telefonun
- - - Eklendi - - -
O değil gerçekten tasarımı müthiş ama Android olması beni düşündürüyor zira destek kesilmeye başladı Fifa13 real racing 3 hala çıkmadı androide ama tasarımına aşık oldum telefonun
- - - Eklendi - - -
iyide real racing 3 un tam surumu ios platformu içinde daha çıkmadı. tam tarihi hatırlamıyorum ama ; tamamlanan surumun çıkış tarihi android ve ios platformu için aynıydı.