Htc One İlk İnceleme | Video

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Üye

Evet ama sense 4 un sasaligi artik yok

papakudioflu

Emekli Yönetici

Evet ama sense 4 un sasaligi artik yok

ben oyle duşunmuyorum. Sense4'deki oyuncagimsi basitlik gitmiş yerini agir bir kaliteli duruş almiş gibi geldi bana. O yuzden yillar sonra bir android telefona tekrar para verebilirim ama bir incelemem lazim

2. video da adam müzik açıyor son ses dinliyor bir müdeet sonra kafası şişip ok yeter diyip kapatıyor

Türe

Üye

ben oyle duşunmuyorum. Sense4'deki oyuncagimsi basitlik gitmiş yerini agir bir kaliteli duruş almiş gibi geldi bana. O yuzden yillar sonra bir android telefona tekrar para verebilirim ama bir incelemem lazim

Sen wp hastasisin abi normal o yüzden ben wp arayuzunu cok sevmedigim cok basit geliyor kutucuk dizayni bana ama rss seklinde olmasi ayri hos tabi

Uruloki

Üye
tasarımı berbat bence onun haricindki özelliklerine bir şey diyemem

Polymath

Üye
4 mp ultrapixels nedir?4 megapixels ultrapixels gibi olmuş? Anlamadım. Bunun kamerasi kaç mp?

O değil gerçekten tasarımı müthiş ama Android olması beni düşündürüyor zira destek kesilmeye başladı Fifa13 real racing 3 hala çıkmadı androide ama tasarımına aşık oldum telefonun

- - - Eklendi - - -

O değil gerçekten tasarımı müthiş ama Android olması beni düşündürüyor zira destek kesilmeye başladı Fifa13 real racing 3 hala çıkmadı androide ama tasarımına aşık oldum telefonun

- - - Eklendi - - -

Off cevapla tuşu

Polymath

Üye

Destek neden kesilsin Okadarda değil. Android kulllanımı halen artıyor. Azalmıyor. Desteklerini çekerlerse o firmaların aptallığı olur

H.TOGAN

Üye

iyide real racing 3 un tam surumu ios platformu içinde daha çıkmadı. tam tarihi hatırlamıyorum ama ; tamamlanan surumun çıkış tarihi android ve ios platformu için aynıydı.

Ben beğendim diyebilirim... Tasarım olarak yeni çıkan Blackberry Z10'u andırdı bana..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...