mesutkaya28
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ooo hayırlı olsun. izlenimlerini merak ediyorum.
bakalım güzel bişeye benziyor. Mümkünse ss atabilir misin?materyal tasarım gayet güzel geçişler hızlı bildirim çubuğu görüntüsü ve işlevi baya hoş görünüyohtc clup die bişey eklenmiş gözle görülebilenler bende bu kadar bana göre telefon sadece android 5.0 olmuş gibi + üzerine yazdıklarım esas değişikliği sense 7 ile bekliyorum
Htc bile tarih vermiyor kardeşim biz nasıl verelimslm, arkadaslar m7 ye ne zaman gelir bir bilgisi olan varmi htc tarafindan cok yakinda söylüyor ama belirli bir zaman söylemiyor.
Htc bile tarih vermiyor kardeşim biz nasıl verelim1 ay sonra filan gelir herhalde
Htc canlı destek hattı şubatın ilk haftası yayınlancak demişti bana.Kendin iletisime gecip sorabilirsin yenidenslm, arkadaslar m7 ye ne zaman gelir bir bilgisi olan varmi htc tarafindan cok yakinda söylüyor ama belirli bir zaman söylemiyor.
Htc canlı destek hattı şubatın ilk haftası yayınlancak demişti bana.Kendin iletisime gecip sorabilirsin yeniden
Eğer m8 e gelen lolipop sornsuz ve stabilse şikayet almazlarsa hemen m7 için yayınlarlar fakat şikayet gelirse ve sorun çıkarsa 1 aya sarkabilir. Önceki android güncellemelerine bakarsak hep sorunlu başlamıştır. Tahminimce bu süre bikaç gün artacaktır kardeşim.Agizini hayra ac arkadas ne 1 ayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?