htc evo 3d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
htc evo 3d
arkadaşlar telefonu yeni aldım fakat bir kaç sorum oluck yardım ederseniz sevinicem.

1- kendı tarayıcımdan indirdiğim müzikleri müzik çalarımda bulamıyorum bunun sebebi nedir ?
2- benim telefonun yazılımı 2.3.4 bundan yukarı bir sürüm var mı ? varsa nasl yüklicem ?
3- indirdiğim müzikler telefona kayıt ediliyor bunu hafıza kartına kayıt etmesni nasl sağlıyablrm

[alikan]

Üye
Burada derdine çare bulamazsın dostum Android bölümü özellikle htc ler için çok yetersiz aktif değil. sana pm atıyorum.

KayraBey

Üye
Pm atacağına sorunun çözümünü buraya yazsan olmaz mı? Herkes öğrenmiş olur.Sonra da burası yetersiz diyorsun.Çok tuhaf gerçekten...

aydnzara

Üye
aynen kardeş bende evo 3d alıcam buraya yazında bizde öğrenelim.

müzik konusunda ki sorunu bilmiyom ama hafiza kartini formatlarsan belki sorun kalkar HD2 kullanirken bende arasira bu takim sorunlarla karsilasiyordum bazen düzeliyordu bezende romu degistirmek zorunda kaliyordum

yazilim konusunda da simdilik en güncel yazilim bu malesef ama yakin zaman da ics ye gecmeden ufak bi güncelleme gelecek

indirgin müzikler (eger programsiz indiriyorsan) ve diger dosya türleri sd/download klasörüne kaydediliyor yanlizca duwar kagitlari downloads a kaydediliyor

Konu Sahibi
teşekkür ederim kardeşim aldıgım telefon gerçekten çok iyi performans bakımındanda öyle önceden wave 2 kullanıyordum daha önce niye htc 3d evoyu almayı dşünmedim diye kızıyorum kendime

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...