htc evo 3d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tur_han

Üye
    Konu Sahibi
htc evo 3d
arkadaslar htc evo 3d icin . android 4 guncellemesi ne zaman gelecek bilen varm. yorumlarinizi bekliyorum. tşk

hatırladığım kadarıyla 2012 2.çeyrekte...

aydnzara

Üye
Bende htc evo almayı düşünüyorum kardes nasıl cihazdan memnunmusun Özellikle oyun konusunda HD Oyun çokmu ?

hotlock

Üye
Bende htc evo almayı düşünüyorum kardes nasıl cihazdan memnunmusun Özellikle oyun konusunda HD Oyun çokmu ?

oyun konusunu test etmedim ama kamerasını kurcalama şansım oldu 3d yazdığına aldanmayım derim pek kaliteli gelmedi bana.

aydnzara

Üye
Zaten 3d şuan yeni bir teknoloji fazla bişey beklememek gerek ama bazı arkadaşlar N8'e göre çok üstün bi cihaz diyorlardı

[alikan]

Üye
1 yıllık kulandığım N8 i satıp yaklaşık 2 hafta önce EVO 3D satın aldım. N8 imi hala çok seviyorum bir çok yönden çok başarılı bir cihaz çok yakın bir arkadaşıma sattığım için cihazı her gun görüyorum. Ama kalkıpta Evo ile N8 kıyaslamasına girilirse 12mp kamerasını ayır kalanı çöpe at derim o derecede bariz üstün bir cihaz Evo 3D. Çift çekirdekli 1.2 Ghz lik bir işlemciyi ve 1Gb'lık Ram'i oyun oynarken browserda gerçek flash player 11 desteği ile pc kadar hızlı web deneyimi yaşarken, Facebook'u bırakın widget'ten browser'da aynı pc deki gibi ve sorunsuz süper hızlı kullanabilirken, Süper değil ama gerçekten başarılı 3D resimler çekebiliyorken 3D oyun oynayabiliyorken, piyasadaki en yüksek çözünürlüğe sahip ekran ile farkı görüyorken, Lütfen kalkıpta gerçek kullanıcı olmadan saçma ve eksik yorumlarda bulunmayalım.

Girdiğiniz bi alışveriş merkezinde on yirmi dakkalık incelemelerle veya kapalı alanda ki çektiğiniz resimlerle bir kanaate varacağınızı sanmıyorum. Gerçek kullanıcı olursun telefonu 7/24 kullanır kamerasını oyunlarını ekranını web deneyimini uygulamaları vs vs vs en uç noktalarda kullanma imkanı bulur maximum performansı görme şansına sahip olursun, ancak o zaman sağlıklı bir yorumda bulunursun diye düşünüyorum.

-N8 den sonra bana 5mp kamera yeterli gelmiyor fakat kendi mantığıma göre kamerayı %20 başarılı kalan özellikleri %80 başarısız kullanacağım bir cihaz yerine, kamerayı %20 başarısız kalan her şeyi süper başarılı kullanırım daha iyi.
- Ayrıca 3D telefon için henüz erken yok şöyle erken yok böyle gereksiz diyen arkadaşları samimiyete ve objektif olmaya davet ediyorum. İster normal 5mp kamera kullanırsın ister 3D resim çeker fantezi yaparsın bu kullanıcıya kalmış bir şey. Özellikle HTC kullanıpta 5MP ile 8MP arasındaki farkı da çok bir şey sanan arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum. Bugüne kadar Nokia dan daha kaliteli kamerası olan telefon görmedim çünkü bir telefonda evet piksel önemlidir ama bunu önemli kılan şey kullanılan optik Lens vizör'dür. HTC nin 8mp kameralı telefonu Nokia'nın 5Mp Carll Zeis Tessar kameralı telefonundan daha kötü çekim yapar bunu çok gördüm ve bunun bilincinde olduğum için kamera benim için birinci öncelik olmadı.

mancukya

Üye
alikan arkadasim N8 kamerasinin iyi olma sebebi 12 mp olmasi degil Nokianin kaliteli mercek kullanmasi olayi. Bazi tellerdeki 3 yada 5mp makineler 8mp lerden daha kaliteli olabiliyor.
Nokia cihazlarinda genelde carl zeiss mercek kullandigi icin o konuda oldukca iyi gerci bu durum mesala iphonaler icinde gecerli 5mp ve 8mp kullanmasina ragmen mesala 5mp kamerasinin cekimi piyasadaki 8mp yada 12mp kullanan cihazlarindan daha kaliteli.
Mp sadece adam kelmece burada önemli olan malzemenin kalitesi ve mercek boyutu aslinda.

[alikan]

Üye

Dostum zaten aynı şeyden bahsediyoruz yukarıda ki yazıda bende aynı şeyi söyledim. Nokia'nın daha iyi çekiyor olması Optik Lens'i Carll Zeiss kullanıyor olması oda bilindiği gibi Sony markasının dijital kamera ve videolarında kullandığı dünyanın en iyi optik lensi. Kullanılan Lens'in kendisi kadar önemli olmasa da piksel de önemlidir. Ancak bu konu da dünyada Nokia ve kullandığı Carll Zeiss optik lensi geçebilecek telefon olduğuna inanmıyorum belki yapılır ama şuan yoktur.

hotlock

Üye

evo 3d kullanıosn ama elndeki cihazı hala keşfedememişsn . kağt üzerndeki özellkleri gelip yazmşsn. kameraya kötü derken 3d kamera konlmş bi cihaz için pekte güzl çekm yapmıyo bu kıyaslamayıda kafama göre yapmadım bndeki dhd ile karşılştırp yaptm ve açık ara farkla dhd önde diyebilirm. Kamera konusuna gelince desire hd 12 mplik n8 in ister video ( hd ) ister fotoğrafta dhd n8 i katlar diyorum. Diğer özellklerinide zaten kıyaslamak saçma olur n8 de bi sayfayı yükleyene kadr dhd de sayfayı açar dahada üstüne pide pes açar golünü atarsın

----------Eklendi @ 20:26:19 ---------- Yazıldı @ 20:24:58 ----------

tam hatrlamıyorm lg nin bi modelinde schneider lens vardı . tartışmasız dünyann en kaliteli lensi o dur bunu herks bilir.

61semih

Üye
oyun konusunu test etmedim ama kamerasını kurcalama şansım oldu 3d yazdığına aldanmayım derim pek kaliteli gelmedi bana.
3d cekımlerı cipslerden cıkan 3d li tasolardan farkı yok,fiyasko ama dıger ozellıkleri iyi

[alikan]

Üye
Cevap vermek suya yazı yazmak kadar gereksiz bir çaba olacak diye düşünüyorum.
Zira desire Hd yi Evo dan üstün görüp kamerasını da N8 den üstün görüyosan sana yapacak bir şey yok.

hotlock

Üye
[alikan];4328067' Alıntı:
Cevap vermek suya yazı yazmak kadar gereksiz bir çaba olacak diye düşünüyorum.
Zira desire Hd yi Evo dan üstün görüp kamerasını da N8 den üstün görüyosan sana yapacak bir şey yok.

suya yazı yazmak kadr gereksiz bir işi neden yapıyorsun o zaman

nokia n8in kamerasını geçebilecek telefon yok şuan bunu n8 kullanmayanlar bilemez desire hd n8den iyimiş az akıllı olun yaw ben n8le çektiğim resimleri görsen aklın şaşar yada gir symbian foruma bak kafadan sallama! ayrıca şuan ben de EVO 3D kullanıyorum güzel herşeyiyle ama kamerası n8den sonra cok vasat geldi geri herşeyi güzel..

hotlock

Üye
evo dan iyi demedim sadece kameradan bahsettim n8 güzl çekim yapıyor fakat video kalitesi pek hoşuma gitmedi o konuda desire hd daha iyi .

[alikan]

Üye
suya yazı yazmak kadr gereksiz bir işi neden yapıyorsun o zaman

Yazdıgın uzun şeye cevap vermek gereksizdir dedim ve zaten o yorumuna cevap vermedim. 1 yıldan fazla N8 kullandım şuan Evo 3D kullanıyorum. N8 sattım diye o telefonu kötüleyecek değilim her zaman objektif yaklaştım. Bırak Desire Hd yi N8 den daha güzel resim çeken bir telefon olduğunu sanmıyorum. Sen hiç youtube'da karşılaştırma videosu izlemiyorsun sanırım. Adamlar N8'i piyasadaki telefonlarla değil Dijital fotoğraf makinaları ile kıyaslayıp vs yapıyorlar birçoğundan üstün geliyor sen elinde ki D Hd nin daha iyi çekim yaptığını söyleme gibi bi hatada bulunuyorsun. Hata diyorum çünkü nerde gördün hangi videoyu yada resimi elindeki telefon daha iyi çekti böyle bir kanaate vardın, buraya koyda bi karşılaştırma yapalım lafın havada kalmasın bari. Ben kullandığım telefonun neyi yapıp neyi yapamayacağını neye yettiğini bilen ve eksikliklerini söyleyebilen bir insanım.

takozali

Üye
arkadaşlar alikana katılıyorum, aslında sorun şu , herkes kendi telefonunu en iyi zannediyor. ama maalesef öyle değil . ben bir çok telefon inceledim. ama bu en iyisi diyebileceğim bir telefon çıkmadı henüs birinin kamerası iyi , işletim sistemi berbat, birinin işletim sistemi iyi kamerası berbat, birinin özellikleri iyi görünümü ve boyutları berbat .vs .vs. vs . gider bana göre önemli olan ihtiyacınıza göre tel almak .

hotlock

Üye

tamam kardeş yarın öğle saatlerinde hd 720p(1280x720) video çekecem sende aynı çözünürlükte ve aynı saatlerde çek. akşam eve geldğmde koyarım. millet vs görsün bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...