teknolocix_777
Üye
-
Konu Sahibi
-
biliyorum 5 mp çift kamera olduğunu. 3D çekimi 2 MP olarak hatırlıyorumHocam naptınTelefonda çift 5mp lik lens var.2mp çin malı ürünlerde oluyor.2000tl veripte 2mp ile çekim yaparsak babam yaşıma bakmaz iki ay konuşmaz benimle
hayırlı olsunArkadaşlar teşekkür ederim.Telefonları şöyle bir kurcaladım.Aslında htc fena telefon yapmamış ama 3D pek kullanacağım bir özellik değil.O yüzden Samsung Galaxy S II aldım.İnşallah bu telefon benim için uzun soluklu olur.Herkese iyi forumlar.
biraz pozitif bak olayaTeşekkür ederim de hocam bu telefon cebe biraz zor girdi diğer pantolonların cepleri de dar sayılır.Alırken düşünmedim bunu;ama neyse elimden düşmeyeceği için sorun olmaz inşallah.
Htc kimdir ki galaxy s2 ile kiyasliyosunuz adami dogru yonlendirin. ekrani slcd cok kalitesiz ve soluj. 3gli goruntulu gorusme bile yok. Uyduruk 3d teknolojisi koymusla emin ol o boktan teknolojiyi birkac hewes denemesinden sonra kullanmayacaksin. Ve su asla unutulmasn uzun vadede telefonu kullandiran en baslica sey ekran kalitesidir. cunku tum ozellikler yeri gelir kullanilmqz ki 3d hic kullanilmaz ama ekran her zaman kullandigindir. Ve 3g goruntulu gorusme de cok onemlidir. ayrica ekran kalitesi belirlemek icin cozunurluk tek basina etki yapmaz. htc slcdleri gercekten soluk renksiz ekranlardir kalite asla yoktur.
Arkadaşlar teşekkür ederim.Telefonları şöyle bir kurcaladım.Aslında htc fena telefon yapmamış ama 3D pek kullanacağım bir özellik değil.O yüzden Samsung Galaxy S II aldım.İnşallah bu telefon benim için uzun soluklu olur.Herkese iyi forumlar.
dostum bos konusmussun htc kullanmadıgına adım gıbı emınım su yazılarından. Herkes tutturmus bı galaxy s2 dıye tmm fena telefon degıl fakat htc den yuksek bır telefon degıl emın ol her turlu kapıstırdım s2 ıle htc yı
tam model vereyım htc de
----------Eklendi @ 01:37:42 ---------- Yazıldı @ 01:30:48 ----------
arkadasım erken davranmıssın bn htc almanı tavsıye ederdım ama oda hayırlı olsun ne dıyım. bn de 1 ay once aldm htc d hd yı ama cok garıp bır sekılde aldım aklımda sony erıcsson xperia x10i vardı dolasırken vıtrınde htc yı gordum hakkında bısey bılmeden aldım ama ozellıklerının yuksek oldugu telefonun kendısınden bellıydıkı dusundugum gıbı cıktı ıyıkı almısım. bıraz bılınmeyenlerı cozmek gerekır bu zamana kadar kım bılıyordu htc yı ama samsung artık klasık samsung markalı telefonun s2 gıbı bır telefonu olması bana bıraz abez gelıyorbenım gorusum bu sadece. saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?