htc evo 3d mi motorola atrix mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
htc evo 3d mi motorola atrix mi
Bu iki telefon arasında kaldım 900-1100 bütçe var başka telefon önerisi de olur atrix te tegra2 olması kafamı karıştırdı oyun için hangisi daha iyidir sizce ama evo 3d ye daha yakınım gibi önerilerinizi bekliyorum

Mobilator

Emekli Yönetici
lg optimus 3d-evo 3d ve atrix arasında kalmıştım. atrix bi ara 800 e kadar inmişti alacaktım ama sonra babamdan mali destek gelince one x aldık. şu an fiyatlar yakınsa, yada maddiyat çok sorun değilse optimus 3d en iyisi. test sonuçları felan baya yüksek.

Htc Evo 3D daha iyi ikiside çift çekirdek fakat Evo1200 mhz Atrıx 1000 mhz ayrıca snapdragon tegradan daha iyi benim görüşüm

LG optimus black al derim bnde ama bu iki telefon arasındaysan atrix tur atar sen takma tegraya.Evo 3d "ye aldanma derim!

Mobilator

Emekli Yönetici
evo testlerde optimus 3d'yi geçemiyor ama.

- - - Eklendi - - -

evo 3d yani.

EVOda üç boyutlu oyunları oyna s2 falan yalan gelecek emin olabilirsin.kesinlikle pişman olmazsınız lg de yazılım desteği yok ona göre seçim yap

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
Optimus 3d biraz pahali

- - - Eklendi - - -

Evo alcam sanırım

- - - Eklendi - - -

Oyun için optimus 3d mi yoksa evo 3d mi iyidir peki ona göre alicam

aydnzara

Üye
arkadaşım bende evo 3d alıcaktım ama biraz araştırdım cihazın fiyatı çok düsmeye basladi ve alan kişilerin elinde ilerde patlayabilirmis bende yerine s2 aldım harika cihaz biraz daha paran varsa sende al derim

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
Optimus 3d nin rami düşük biraz soğudum bide bencmark testte falan atrix geçiyor cumartesi alcam telefonu oyun için hangisi iyidir evo 3d de modern combat 3 videisu izledim acayip lag var ondan da.soğudum atrix iyi gibi ama evo kullanan varsa lag sorunu falan var mı belki adamın telde sorun vardir 1milyar verip kötü birşey almak istemem para kolay kazanılmıyor

Mobilator

Emekli Yönetici
ama optimus 3d nin rami ddr 2.

Oyun icin diosn. Tabikide atrix. Ayrica ben galaxy s kullaniorm modern 3 te hic lag yok. Cm9 yukledim semaphore ile ghzi 1200 e cikardim. Ramide 390 a dayadim. Lagi birak oyun kaymak gibi akiyo suanda.

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
Htc evo 3d yi almayacağım atrix le optimus 3d arasında tercih yaparsak hangisi oyun performansı yönünden iyidir. optimus 3d nin 3d si beni cezbediyor atrix in de weptopu var ama oyun performanslari eşit se optimusu alicam

Mobilator

Emekli Yönetici
atrix'te 3g üzerinden görüntülü görüşme yok bunuda yaz bi kenara.

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
Oyun performansı hangisinin iyi 3d de ram ddr2 imiş yani normal 1gb a eşit midir ?

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
3d çok hoşuma gitmeye başladı 3d alicam sanırım ama iki gün sonraki oyunları kascak ise almam son olarak soruyorum 3d mi atrix mi

3d çok hoşuma gitmeye başladı 3d alicam sanırım ama iki gün sonraki oyunları kascak ise almam son olarak soruyorum 3d mi atrix mi
Lg Optimus 3D nin ağırlığını biliyor musun 168 Gram geleceğin takozları arasında yer alacağı bir kesin kimse yanlış anlamasın ama öyle Bende Htc Evo 3D düşünüyordum ki taki 170 Gram ağırlığı görene kadar 3D teknoloji için beklemek en iyisi illa ikisi arasında seçim diyorsan atrix tavsiye istersen 10 gün bekle babalar günü indirimini yakala S2 al

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi

Tamam öyle yapicam fiyatlar çok düşmezse atrix alırım düşerse s2 konu kapanabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...