killer53
Üye
lolipop kullanışlı değil demişsin ama cm12 de stabil ve rahat çalışıyor sadece ses sorunu var cızırtılı verıyor onuda ekolayzırdan ayarlanabilir zor değil ve sense 6.0 arayüzü stabil ve kullanışlı biraz iyimser olLollipop sıkıntı çünkü dalvik falan kalktı o yüzden. stabil olmasına stabil ama kullanışlı değil.
Lollipop sıkıntı çünkü dalvik falan kalktı o yüzden. stabil olmasına stabil ama kullanışlı değil.
Sıkıntı dedim yani yüklemesi sıkıntı ayrıca stabil olduğunu ve kullanışlılığını biliyorum hemen bombalamaya girme.lolipop kullanışlı değil demişsin ama cm12 de stabil ve rahat çalışıyor sadece ses sorunu var cızırtılı verıyor onuda ekolayzırdan ayarlanabilir zor değil ve sense 6.0 arayüzü stabil ve kullanışlı biraz iyimser ol
Dalvik falan değişiyor o yüzden tamamen farklı bi dünya boşuna öylemişlere girmeye gerek yok
Yenilik arayanlar için tabi iyi olur ama orkinalde şaşmamak lazımolabilir hocam saygı duyarız sizin görüşünüz yenilik arayanlar için iyi birşey ama
Fayir in di holeSıkıntı dedim yani yüklemesi sıkıntı ayrıca stabil olduğunu ve kullanışlılığını biliyorum hemen bombalamaya girme.
Sistem uygulamalari oyle birsey ki htc nin stock romunda silsen bile yerinde duruyor tekrarEn azindan bi rootlamak lazim haci kullanmadigin uygulamalari falan silersin hafiza artar biraz iyi olur
Zaten sense 7 ile lolipop gelir. Belki o zMan daha memnum eder dostum seni HTC zaten lolipop cm12 de nightly denemede gidiyor bugunde haber cikti ram bellek sizintisii var diye google in buna fix yapmasi bekleniyor zaten bizim cihazlarimiza guncellemeyi buyuk ihtimal subat ayina dogru vericektir. Bizim icin ne kadar gec olsada bir yandan iyi olur google tarafindan fix yayimlanir bizim cihazlar zarar gormez m7 m8 i bilememDalvik falan değişiyor o yüzden tamamen farklı bi dünya boşuna öylemişlere girmeye gerek yok
hboot
os-1.54 de kaldı ne düşüyor ne çıkıyor stock roma dönemiyorum arkadaşlar bi yardım edebilir misiniz acaba ?
ıvır zıvı derken hocam ?Bende suan stock rom yuklu guncelleme ile hboot os 1.60 idi simdi ise root recovery ivir zivir yukledim hboot os gorunmuyor yazilim yuklemeye musait durumda sizde neden olmuyor anlamiyorum
şuan aynı kişi ile konusuyor olabilirsinıvır zıvı derken hocam ?
cm12 yüklü şu an ama hala os görünüyor :\ anlamıyorum bende xda dan birinden yardım alayım dedim ama olmadı onun dediklerini de yaptım ama hala os sürümü gözüküyor :\
kesin öyle hocam flameteamşuan aynı kişi ile konusuyor olabilirsinıvır zıvır dedıgım root ve xposed için suan yine hboot bos görünüyor
kesin öyle hocam flameteamroot bende de vardı xposed olayına tam girmedim de oradan birşeyler yapıp silebilir miyim acaba os 1.54 ü ?
valla bende anlamadım ki hocamKara Murat Benimbiraz ugras valla bilemiyecem bende gidiyor rom yukledikce sizde nasil gitmiyor anlamiyorum
Bilemedim vallavalla bende anlamadım ki hocamne yüklesem duruyo twrp denemedim onu deneyeceğim clash of clans'a güncelleme gelsinde
boot
cache
system
data hepsini siliyorum yine duruyo rom flashlamadan hboot giriyorum hala duruyo
bende bilemedim hocamBilemedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?