Merhaba arkadaslar. Htc Desire 816 telefonumu kiz arkadasimin iP 5S i ile bir kac gunlugune degismistim. Gecenlerde dershanesinin cikisina almaya gelmedim diye evde telefonu duvara carpmis. Carpmadan once jelatinini sokmus. Gittigimde ekran iki yerinden catlakti. Sonra bana uzatti bunun ekrani kirildi diye bende aldim iki kere yere carptim. Bu sayede drop test yapmis olduk. Ekraninin pek saglam oldugunu soyleyemem en son hali ile un ufak olmustu ama kasasi cok saglam. En ufak bir cizik bile yoktu kenarinda kosesinde. Simdi telefonu naptin diye sorarsaniz garanti henuz haber yok. Kiz arkadasim telafi olarak galaxy alpha aldi htcyide oylesine yaptiricam. Konu yinede guncel. Her sekilde yardimci olmaya calisirim. Unutmayin suan ki kullandigim telefonum samsung galaxy alpha.
Micro sd dedim yani hafıza kartı. Diğer taraftakide nano sim. Ortada giriş yok ayrı bir parça o. İçini söksem anlarım ne olduğunu ama 2 senesi var sökmek için
Çift sim modeliyle aynı anakartı kullanıyor o zaman. Çok saçma madem yaptınızno deliği tıkayana kadar açın kullanalım demi Aydınlattığın için teşekkür ederim kardeşim
Çift sim modeliyle aynı anakartı kullanıyor o zaman. Çok saçma madem yaptınızno deliği tıkayana kadar açın kullanalım demi Aydınlattığın için teşekkür ederim kardeşim
aynen hocam htc yazılm işi de sıkıntılı bulaşmim diyorum duramıyorum yine bi cm12 yükledim ses bozuk çıkıyor diye tekrar stock rom kurdum ota gncelleme yükledim flan sıkıntı olmadı kullandım yine duramadım coustum xda da bi rom var onu yükledim o da hoşuma gitmedi tekrar stock rom kurayım dedim önceki ile tekrar denedim main version older hatası verdi yükleyeiyorum şu an yarım edebilecek bi arkadaş var mı acaba
aynen hocam htc yazılm işi de sıkıntılı bulaşmim diyorum duramıyorum yine bi cm12 yükledim ses bozuk çıkıyor diye tekrar stock rom kurdum ota gncelleme yükledim flan sıkıntı olmadı kullandım yine duramadım coustum xda da bi rom var onu yükledim o da hoşuma gitmedi tekrar stock rom kurayım dedim önceki ile tekrar denedim main version older hatası verdi yükleyeiyorum şu an yarım edebilecek bi arkadaş var mı acaba