HTC Desire 816 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Dostlar nede girmiyor yani bir tane desire 816 aldık mi operator bile yapamıyor.

UpOneTR

Üye
Dostlar nede girmiyor yani bir tane desire 816 aldık mi operator bile yapamıyor.
Valla benimki direk girdi hic bir extra ayar yapmadım telefon sıfır ayardaydi hattı yaktım mobil veriyi açtım girdi

Tepkiler: hasan3472ty
    Konu Sahibi
Aynen bende telefonu aldım hattı taktım interneti açtım girdi. Sizde sıkıntı var.

UpOneTR

Üye
2g-3g fark etmeksizin bir gün zor çıkarıyor be şarjı

UpOneTR

Üye
Kilidi kırsak root etsek bi custom ROM kursak nasıl olur ki

caps6

Üye
telefonu ne kadarı aldınız? fiyatında indirim olursa alabilirim.Htc telefonları pahalı oluyor ama sağlam telefonlar.Moto g den sonra bu telefona geçebilirim

UpOneTR

Üye
telefonu ne kadarı aldınız? fiyatında indirim olursa alabilirim.Htc telefonları pahalı oluyor ama sağlam telefonlar.Moto g den sonra bu telefona geçebilirim
F/P olarak pahalı bir telefon ancak telefon olarak iyi bir telefon sıfırı 1200 TL İstanbul bilişimde diğer yerlerde 1400tl

caps6

Üye
F/P olarak pahalı bir telefon ancak telefon olarak iyi bir telefon sıfırı 1200 TL İstanbul bilişimde diğer yerlerde 1400tl
moto g değeri artmışken satmak üzereyim telefon bakıyorum.1200 lira altına buldum da garantisi şüpheli

UpOneTR

Üye
moto g değeri artmışken satmak üzereyim telefon bakıyorum.1200 lira altına buldum da garantisi şüpheli
Benimkini vereyim sana son 800 alcaksan 2. El al
Sıfır alma bu cihazı
900den yukarıya da sakin alma o fiyata G2 al

caps6

Üye
Benimkini vereyim sana son 800 alcaksan 2. El al
Sıfır alma bu cihazı
900den yukarıya da sakin alma o fiyata G2 al
vageçtim bunu almaktan g2,nexus 5 olmazsa xiaomi telefonlarını bekliyorum tabi fiyat uygun olursa

UpOneTR

Üye
Çok yavaş
Aşırı yavaş
Felaket yavaş saarj oluyor
Çok hızlı
Aşırı hızlı
Felaket hızlı bitiyor şarjı

Konu Sahibi
Arkadaşlar kusura bakmayın telefonumu okulda hocanın alması nedeniyle bir kaç gündür giremiyorum. Sorunlarınız varsa yardımcı olabilirim.

Konu Sahibi
brightstar kardeşim.