whatthef.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Uygulamaların tamamen taşınmasına izin verilmiyor. Yani bir kısmı telefon hafızasında kalıyor bildiğim kadarıyla. En iyi cevabı cihazın kullanıcıları verecektir.
Cihaz gayet kullanisli. sana sunuda soyleyebilirim. Bu fiyatlar cercevesinde 450-500 arasi en iyi cihaz chacha. Hafiza sorunu hepsinde var takılma. Rootlarsin birkac islemle o da tamamdir.
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
HTC ChaCha kullanıyorum çok iyi tavsiye ederim
Babam C7'sini suya düşürüp mahvedince Chaca aldı gayet memnun bende cihazı şöyle bir inceledim.. Şık bir tasarımı var..
2.el.
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Bence o dediğiniz arkadaş işi gücü bırakmış kendini mesajlaşmaya vermiş. Ki bu durumda bitmesi anormal bir durum değil. Normal mesajlaşma ile bir gün çıkarır bence. Ama aşırı olursa çıkarmaması normal.Ben ne yapacağım arkadaşlar?Bütçem kısıtlı ChaCha alayım dedim, şarj sorunu varmış çok.. Ben her gün şarj edebilirim ama okuduğum yorumun bir tanesinde telefonun her şeyi kapalı (sensörler vs.) sadece mesajlaştığı halde telefonun şarjı bir gün gitmiyormuş.. Tamam hafıza sorununu filan geçtim ama hiç değilse akşam eve gelene kadar şarjı dayansa keşke.. Hiçbir şey yüklemesem de olur..
Ben telefon mu almasam ne yapsam?
Bence o dediğiniz arkadaş işi gücü bırakmış kendini mesajlaşmaya vermiş. Ki bu durumda bitmesi anormal bir durum değil. Normal mesajlaşma ile bir gün çıkarır bence. Ama aşırı olursa çıkarmaması normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?