evarietyw
Üye
-
Konu Sahibi
-
eğer 620 yede yüklenebilir olucaksa alabilirim 620
Bakın asphalt 7 gibi bıyık bir oyun kısa sure içerisinde 512 MB ramli cihazlara geldi tüm oyunlar gelecektir sadece sabredin.Siz de haklısınız ama ileride bir şeyler yapılacaktır güncellemeler ile...
siz söyleyin ben mi yanlış düşünüyorum madem boyle telefon çıkartıp bunları satmaya çalışıyorsun bunlara gerekli desteği vereceksin yok 1 gb ram gerekli falan demeyeceksin. Boyle yaparsan sen o sınıftaki telefon satışlarını kaybedersin millet androide yönelir. Gerçekten merak ediyorum Windows niye boyle bir şey yapıyor yada buna neden izin veriyor telefon üreticileri ve Windows ???
Daha kac defa söylememiz gerekir bilmiyorum cihazları sürekli kullanım ve tecrübeleriniz insan odaklı değil cihaz odaklı olsun.Devamı gelmesin uyarı alırsınız.
Cihaz odaklı işte diyorum ki 1 GB Ram isteyen oyunlar o cihazları bile epey zorlayıp keyif kaçırtıyorken 512 mb ram li cihaz sahipleri çok üzülmesin.
Şuan yanlış bilmiyorsam ios sürümü widows phone ye portlanmış,kodlar tekrar yazılıp güncelleme gelince düzelicektir.Ayrıca oyun yeni çıktı bu eksiklikler olacaktır,yeni bir işletim sistemi gelişitiricilerin alışması vs. Neyse uzatmıyacağım bekleyeceğiz.Temple Run GS3 te yağ gibi, Lumia da ite kaka...
Bir de üstüne üstlük 512 MB ramleri desteklemiyor insaf harbi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?