frezby1
Üye
-
Konu Sahibi
-
yardımın ıcın tesekkurler chıpset ımı nasal ogrenırım ustadLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Destekli işlemciler arasından i5 3210M gözükmüyor
Buradan fikir edinebilirsin.
yardımın ıcın tesekkurler chıpset ımı nasal ogrenırım ustad
hocam ben aıda64 extreme programı ıle baktım chıpset tıpını goremedım ama ınternetten urunun aradım chıpst hm55 olarak buldum oda ılk nesıl ıslemcılerı desteklıyo sen chıpset tıpını ogrene bılecegım bı program bılıyormusunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buradan bakabilirsin.
Bilgisayar ın özelliklerine girdiğimizde Windows Deneyim Dizinine tıklayın.En alt Puanın gösterildiği kutunun altında ki ''Ayrıntılı performans ve sistem bilgilerini görüntüleyin ve yazdırın'' a tıklayın..
1.Anakartızın üreticisi
2.Anakartınızın modeli
3.Toplam Ram miktarınız
4.İşlemcinizin 64bit i destekleyip,desteklemediği
5.İşlemcinizin çekirdek sayısını
gösteriyor..
NOT: Vista için de geçerlidir..
Kaynak:****
Linkte;hocam ben aıda64 extreme programı ıle baktım chıpset tıpını goremedım ama ınternetten urunun aradım chıpst hm55 olarak buldum oda ılk nesıl ıslemcılerı desteklıyo sen chıpset tıpını ogrene bılecegım bı program bılıyormusun
Kaynak verdiğim link forum değil sitedir, eğer uygun görmezseniz uyarıyı tekrar yapabilirsiniz bende kaldırırım.Farklı forum linkleri vermeyiniz, mesajınızı düzenleyiniz.
Forum sitesine ulaşılmakta, linki kaldırınız.Kaynak verdiğim link forum değil sitedir, eğer uygun görmezseniz uyarıyı tekrar yapabilirsiniz bende kaldırırım.
ilgin icin tesekkurler ama bılındıgı uzere 1 nesil i 3 islemciler asırı ısınma sorunu var bu sebepten oturu degıstırmek ıstıyorum masrafa gelınınce oyun odaklı bı pc degıl ıternette sorf amaclı kullanıyorum asırı ısınmadan dolayı kapanmalar yasıyorum bunun onune gecme amaclı olarak uygun bır ı5 yada ı7 veya 2 yada 3 nesıl bır ı3 takabılırsem 2 yada 3 sene ısımı gorur zaten 2 el ıslemcılerı temızınden 150 tl ye kadar bulabılıyorum sıkıntım yok sadece bu ana kartın kaldırabılecegı bı ıslemcıler hangılerı dır onu bulamadımSenin İşlemcin 1.Nesil.Bunu Çıkartıp 3.Nesil Bir İşlemci Takmak İstiyorsun.Bu Zaten Olmaz. Kaldıkı PC nın Özellikleri Genel Olarak İyi Değil Boşa Masraf Yapma Bence.İşlemci Değişsede Çok Bişey Fark Etmeyecektir.
Altına Soğutucu Alıp Denediniz Mi? Yada İçini Temizlemeyi Filanilgin icin tesekkurler ama bılındıgı uzere 1 nesil i 3 islemciler asırı ısınma sorunu var bu sebepten oturu degıstırmek ıstıyorum masrafa gelınınce oyun odaklı bı pc degıl ıternette sorf amaclı kullanıyorum asırı ısınmadan dolayı kapanmalar yasıyorum bunun onune gecme amaclı olarak uygun bır ı5 yada ı7 veya 2 yada 3 nesıl bır ı3 takabılırsem 2 yada 3 sene ısımı gorur zaten 2 el ıslemcılerı temızınden 150 tl ye kadar bulabılıyorum sıkıntım yok sadece bu ana kartın kaldırabılecegı bı ıslemcıler hangılerı dır onu bulamadım
sogutucum var ama kullanmak ıstemıyorum ıcını acıp temızledım termal macunu bıle degıstırdım 2 ay gayet ıyı calıstı kapanmalar olamdı ısınmada olmadı ama dun gene basladı aslında 4 nesıl ı 3 ıslemcılı gta 5 ı kaldıran bır bılgısayarım var ama o masa ustu laptop rahatlıgı yok o sebepten oturu bu laptop da ısrarcıyımAltına Soğutucu Alıp Denediniz Mi? Yada İçini Temizlemeyi Filan
1.Nesil Bir İşlemci Tak Olmazsa i5 Filan Belki fark Edersogutucum var ama kullanmak ıstemıyorum ıcını acıp temızledım termal macunu bıle degıstırdım 2 ay gayet ıyı calıstı kapanmalar olamdı ısınmada olmadı ama dun gene basladı aslında 4 nesıl ı 3 ıslemcılı gta 5 ı kaldıran bır bılgısayarım var ama o masa ustu laptop rahatlıgı yok o sebepten oturu bu laptop da ısrarcıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?