joker.lg Üye Konu Sahibi M. tAHA' Alıntı: sen nasıl lys ye hazırlanıyosun bu hal ile Genişletmek için tıkla ... ya hiç sorma moralim bozuk zaten simdi dinleniyorum ya - - - Eklendi - - - Rambo_FT' Alıntı: oh keyfe bak be Genişletmek için tıkla ... buyur birlikte keyif yapalım
M. tAHA' Alıntı: sen nasıl lys ye hazırlanıyosun bu hal ile Genişletmek için tıkla ... ya hiç sorma moralim bozuk zaten simdi dinleniyorum ya - - - Eklendi - - - Rambo_FT' Alıntı: oh keyfe bak be Genişletmek için tıkla ... buyur birlikte keyif yapalım
joker.lg Üye Konu Sahibi M. tAHA' Alıntı: benımde cok bozuk ya hiç iyi gitmiyor Genişletmek için tıkla ... niden ?
joker.lg Üye Konu Sahibi M. tAHA' Alıntı: yetişmedi konular Genişletmek için tıkla ... bu yuzden mı hah bende de oyle hala bazı seylerı bılmıyorum
M. tAHA' Alıntı: yetişmedi konular Genişletmek için tıkla ... bu yuzden mı hah bende de oyle hala bazı seylerı bılmıyorum
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Taha üzülme, her derdin bir dermanı var. Sen yine elinden geleni yapmaya çalış
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Allah tüm LYS'ye gireceklere haklarında en hayırlısını nasip etsin (amin).
joker.lg Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: Allah tüm LYS'ye gireceklere haklarında en hayırlısını nasip etsin (amin). Genişletmek için tıkla ... allah şu aptallara biraz beyin verse de sınavlar kalksa amin
Rambo_FT' Alıntı: Allah tüm LYS'ye gireceklere haklarında en hayırlısını nasip etsin (amin). Genişletmek için tıkla ... allah şu aptallara biraz beyin verse de sınavlar kalksa amin
M. tAHA Üye joker.lg' Alıntı: allah şu aptallara biraz beyin verse de sınavlar kalksa amin Genişletmek için tıkla ... onu yaparken bizide mağdur etmeseler amiiiiiin
joker.lg' Alıntı: allah şu aptallara biraz beyin verse de sınavlar kalksa amin Genişletmek için tıkla ... onu yaparken bizide mağdur etmeseler amiiiiiin
joker.lg Üye Konu Sahibi M. tAHA' Alıntı: onu yaparken bizide mağdur etmeseler amiiiiiin Genişletmek için tıkla ... şu an beyinleri olmadığı için bu haldeyiz
M. tAHA' Alıntı: onu yaparken bizide mağdur etmeseler amiiiiiin Genişletmek için tıkla ... şu an beyinleri olmadığı için bu haldeyiz
joker.lg Üye Konu Sahibi M. tAHA' Alıntı: neyse bosverin bu konuları Genişletmek için tıkla ... deneme sınavıı yaptık 15 yanlış geldi kimyada
M. tAHA' Alıntı: neyse bosverin bu konuları Genişletmek için tıkla ... deneme sınavıı yaptık 15 yanlış geldi kimyada
joker.lg Üye Konu Sahibi M. tAHA' Alıntı: benim de 4 net var kimyadan Genişletmek için tıkla ... yalnız olmadığıma sevindim - - - Eklendi - - - ben geçen sene fizikten eksi net verdim
M. tAHA' Alıntı: benim de 4 net var kimyadan Genişletmek için tıkla ... yalnız olmadığıma sevindim - - - Eklendi - - - ben geçen sene fizikten eksi net verdim