ad45 Üye askerdeyken rutbelilere kim ceza yazar diye sorardim. onlara ancak savcilar ceza verir derlerdi. BU SITEDE SAVCI OLMADIGINA GORE ; rutbelilerin keyfi yerinde.
askerdeyken rutbelilere kim ceza yazar diye sorardim. onlara ancak savcilar ceza verir derlerdi. BU SITEDE SAVCI OLMADIGINA GORE ; rutbelilerin keyfi yerinde.
Perfect! Üye kolaj06' Alıntı: hayırlı olsun kardeş... Genişletmek için tıkla ... TuRkiShCowboy' Alıntı: Tebrikler ... Genişletmek için tıkla ... kingmor' Alıntı: tebrikler kardeş Genişletmek için tıkla ... Berke' Alıntı: tebrikler.. Genişletmek için tıkla ... SadeceMuamma' Alıntı: tebrik ederim Halil nice rütbelere inşallah.. Genişletmek için tıkla ... Nadir' Alıntı: Halilciğim hayırlı olsun.İnşallah daha iyi yerlere gelirsin. Genişletmek için tıkla ... haltie' Alıntı: Tebrikler Halil Genişletmek için tıkla ... RUMMAN' Alıntı: Hayırlı olsun Halil... Nice rütbelere inş Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ... --------------- Ekleme --------------- teşekkürler ... herkese ...
kolaj06' Alıntı: hayırlı olsun kardeş... Genişletmek için tıkla ... TuRkiShCowboy' Alıntı: Tebrikler ... Genişletmek için tıkla ... kingmor' Alıntı: tebrikler kardeş Genişletmek için tıkla ... Berke' Alıntı: tebrikler.. Genişletmek için tıkla ... SadeceMuamma' Alıntı: tebrik ederim Halil nice rütbelere inşallah.. Genişletmek için tıkla ... Nadir' Alıntı: Halilciğim hayırlı olsun.İnşallah daha iyi yerlere gelirsin. Genişletmek için tıkla ... haltie' Alıntı: Tebrikler Halil Genişletmek için tıkla ... RUMMAN' Alıntı: Hayırlı olsun Halil... Nice rütbelere inş Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ... --------------- Ekleme --------------- teşekkürler ... herkese ...
Perfect! Üye İntifada' Alıntı: Tebrik ederim Halil kardeşim nice rütbelere inş... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler abi...
İntifada' Alıntı: Tebrik ederim Halil kardeşim nice rütbelere inş... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler abi...
Perfect! Üye minoo' Alıntı: kaderdaşm tebrkler Genişletmek için tıkla ... ║█►→ØиuЯ←◄█║;2478343' Alıntı: tebrikler halil nice güzel rütbeler Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ...
minoo' Alıntı: kaderdaşm tebrkler Genişletmek için tıkla ... ║█►→ØиuЯ←◄█║;2478343' Alıntı: tebrikler halil nice güzel rütbeler Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ...
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: geç oldu kusura bakma tebrikler Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Perfect! Üye minoo' Alıntı: bu üye neden yarbay olamıyo http://www.maxicep.com/uyeler/uye-1354512/minoo/ Genişletmek için tıkla ... minnoş çok çalışman lazım tatil yapacağına gel buraya ben kaç yıllık üyeyim yeni yarbay oldum biraz sabır
minoo' Alıntı: bu üye neden yarbay olamıyo http://www.maxicep.com/uyeler/uye-1354512/minoo/ Genişletmek için tıkla ... minnoş çok çalışman lazım tatil yapacağına gel buraya ben kaç yıllık üyeyim yeni yarbay oldum biraz sabır