elvedanokia
Üye
-
Konu Sahibi
-
Benim mesajımı alıntılamışsın üzerime alınmam normal değilmi ?
@MrCommanDTr Hocam S2 seneye çıkacak oyunları kasarak oynatırsa eğer n9 o oyunları hiç açamaz işlemci bakımından s2 daha iyi gpu bakımından s2 daha iyi ee ne anladım ben bu n9'dan. Oyun oynamayan biri için sorun olmaz orası ayrı mesele tabi.
Bu adami duyanda s2 kasiyo zannetcek varya stabillikte stabillik 4 yil ne ya ben seneye yeni telefon alirim
@MrCommanDTr Hocam S2 seneye çıkacak oyunları kasarak oynatırsa eğer n9 o oyunları hiç açamaz işlemci bakımından s2 daha iyi gpu bakımından s2 daha iyi ee ne anladım ben bu n9'dan. Oyun oynamayan biri için sorun olmaz orası ayrı mesele tabi.
ben telefonuma onları yapmak zorundamıyım onu bir söylermisin ?
Kullan bir ay sonra görüşürüz kasıyor mu kasmıyor mu? Gelip diyiceksin ki bu telefon çok ısınıyor,telefona rom atıcam yardım,s2 root yapma yardım bu konuları açıcak veya açılmışlarında yardım istediğinde görüşelim.
- - - Eklendi - - -
oyuncak arayan adam n9 almasın. N9 özel ve herkesin kullanamıyıcağı bi cihaz.
tek çekirdek bir cihaz insanları kandrımayın bişey bilmeyen biri gelcek senin mesajlarını görcek gidip n9 filan alcak yapmayın böyle ben kurtulana kadar ne çektiğimi biliyom
arkadaş zorla yazdırıyorsunuz insana. donanım günümüzde önemli ama diğer cihazlarda bu kadar kötü değilki. ben elimdeki tek çekirdek 680 mhz işlemci ve 256 mb ramli cihazla bir sürü şey yapabiliyorum ve gayetde hızlı. 8 çekirdek işlemci ve 8 gb ram olsun istersen? ne yapacaksın web tasarım mı? yoksa visual studio ile kod mu yazacaksın? ya da photoshopla grafik tasarım mı? elinizdeki mobil bir cihaz. iyice oyun makinesine döndürdünüz. adamlarda bunu anladı habire salıyor piyasaya çift çekirdek dört çekirdek diye. birazda yetinmesini bilin ve başkalarının cihazlarını kötülemeyin.
Kardeşim!!!!N9 NITDroid(yani galaxy nexus romunun portu!) olan yazılımı kullanarak ICS'li SII'ye 2d benchmark skorlarında 89 puan fark attı!!!!!!!!!!!!!Bu ne peki!İşlemci,gpu,ram,ekran bunlar önemli değil yani ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet e-yes son paylaştığı fotoğrafla n9'un 2d antutu benchmarkta galaxy s2'ye 89 puan fark attığını paylaştı.
Kardeşim!!!!N9 NITDroid(yani galaxy nexus romunun portu!) olan yazılımı kullanarak ICS'li SII'ye 2d benchmark skorlarında 89 puan fark attı!!!!!!!!!!!!!Bu ne peki!
vaay n9 a bak
Hocam neden atarlanıyosun ? ben n9 kötü bir telefonmu diyorum ? fanboyluk yapmanın alemi yok. O sonuçların gerçek olduğunu sanmıyorum videolu bir karşılaştırma varsa koyarsan sevinirim.
Tabi ki.Ama sağolsun bazı arkadaşlar....
- - - Eklendi - - -
Bunu paylaşan kişi N900,N8xx ve son olarak da N9'a "ANDROID'i" portlamış çok başarılı bir geliştiricidir.İnanmıyorsan gidip sorabilirsin,nicki "e-yes".
bu bizim n900 dede gingerbread i çalıştırmışlardı ya varya aslında bu linux güzel bişeymiş
Birde o testte 2d skoru yazıyor kim napsın 2d'yiGenel olarak performansta s2 ezer geçer bunu tartışmaya gerek bile duymuyorum en basitinden donanım olarak örnek vermek gerekirse biri 2 çekirdek diğeri tek çekirdek ve s2'nin gpusu daha güçlü biraz araştırma yaparsan anlarsın.
vay anası beICS'nin pre-pre Alfası da var.
- - - Eklendi - - -
Özelliklerini biliyorum.Ama neyse,daha fazla konuşmayacağım.Forum kirleniyor dolaylı yoldan.
ICS'nin pre-pre Alfası da var.
- - - Eklendi - - -
Özelliklerini biliyorum.Ama neyse,daha fazla konuşmayacağım.Forum kirleniyor dolaylı yoldan.
arkadaş zorla yazdırıyorsunuz insana. donanım günümüzde önemli ama diğer cihazlarda bu kadar kötü değilki. ben elimdeki tek çekirdek 680 mhz işlemci ve 256 mb ramli cihazla bir sürü şey yapabiliyorum ve gayetde hızlı. 8 çekirdek işlemci ve 8 gb ram olsun istersen? ne yapacaksın web tasarım mı? yoksa visual studio ile kod mu yazacaksın? ya da photoshopla grafik tasarım mı? elinizdeki mobil bir cihaz. iyice oyun makinesine döndürdünüz. adamlarda bunu anladı habire salıyor piyasaya çift çekirdek dört çekirdek diye. birazda yetinmesini bilin ve başkalarının cihazlarını kötülemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?