Hoşgeldin android

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

Oyun oynamiycaksan acede bile flash player var .d

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bu adami duyanda s2 kasiyo zannetcek varya stabillikte stabillik 4 yil ne ya ben seneye yeni telefon alirim

Kullan bir ay sonra görüşürüz kasıyor mu kasmıyor mu? Gelip diyiceksin ki bu telefon çok ısınıyor,telefona rom atıcam yardım,s2 root yapma yardım bu konuları açıcak veya açılmışlarında yardım istediğinde görüşelim.

- - - Eklendi - - -

oyuncak arayan adam n9 almasın. N9 özel ve herkesin kullanamıyıcağı bi cihaz.

Tepkiler: doctorrr
Hocam bence boşuna tartışıyoruz iki telefon için boş yere tartışmak bence son derece saçma size göre n9 bana ve birçok kişiye görede galaxy s2 daha iyi zevkler renkler tartışılmaz sonuçta. İyi forumlar =)

tamam abim tartışmaya girme sen bizim için değerlisin sakin

Mrcomandertr'nin mesajını alıntı yapmıştım.

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
tek çekirdek bir cihaz insanları kandrımayın bişey bilmeyen biri gelcek senin mesajlarını görcek gidip n9 filan alcak yapmayın böyle ben kurtulana kadar ne çektiğimi biliyom

arkadaş zorla yazdırıyorsunuz insana. donanım günümüzde önemli ama diğer cihazlarda bu kadar kötü değilki. ben elimdeki tek çekirdek 680 mhz işlemci ve 256 mb ramli cihazla bir sürü şey yapabiliyorum ve gayetde hızlı. 8 çekirdek işlemci ve 8 gb ram olsun istersen? ne yapacaksın web tasarım mı? yoksa visual studio ile kod mu yazacaksın? ya da photoshopla grafik tasarım mı? elinizdeki mobil bir cihaz. iyice oyun makinesine döndürdünüz. adamlarda bunu anladı habire salıyor piyasaya çift çekirdek dört çekirdek diye. birazda yetinmesini bilin ve başkalarının cihazlarını kötülemeyin.

Tepkiler: MasteLaa

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

lıyorum abi seni.

SHS

Üye
hayırlı uğurlu olsun

İşlemci,gpu,ram,ekran bunlar önemli değil yani ?
Kardeşim!!!!N9 NITDroid(yani galaxy nexus romunun portu!) olan yazılımı kullanarak ICS'li SII'ye 2d benchmark skorlarında 89 puan fark attı!!!!!!!!!!!!!Bu ne peki!
Evet e-yes son paylaştığı fotoğrafla n9'un 2d antutu benchmarkta galaxy s2'ye 89 puan fark attığını paylaştı.

doctorrr

Üye
vaay n9 a bak

Tepkiler: Cihanî Sultan
Kardeşim!!!!N9 NITDroid(yani galaxy nexus romunun portu!) olan yazılımı kullanarak ICS'li SII'ye 2d benchmark skorlarında 89 puan fark attı!!!!!!!!!!!!!Bu ne peki!

Hocam neden atarlanıyosun ? ben n9 kötü bir telefonmu diyorum ? fanboyluk yapmanın alemi yok. O sonuçların gerçek olduğunu sanmıyorum videolu bir karşılaştırma varsa koyarsan sevinirim.

Tabi ki.Ama sağolsun bazı arkadaşlar....

- - - Eklendi - - -

Hocam neden atarlanıyosun ? ben n9 kötü bir telefonmu diyorum ? fanboyluk yapmanın alemi yok. O sonuçların gerçek olduğunu sanmıyorum videolu bir karşılaştırma varsa koyarsan sevinirim.

Bunu paylaşan kişi N900,N8xx ve son olarak da N9'a "ANDROID'i" portlamış çok başarılı bir geliştiricidir.İnanmıyorsan gidip sorabilirsin,nicki "e-yes".

doctorrr

Üye
bu bizim n900 dede gingerbread i çalıştırmışlardı ya varya aslında bu linux güzel bişeymiş

Birde o testte 2d skoru yazıyor kim napsın 2d'yi Genel olarak performansta s2 ezer geçer bunu tartışmaya gerek bile duymuyorum en basitinden donanım olarak örnek vermek gerekirse biri 2 çekirdek diğeri tek çekirdek ve s2'nin gpusu daha güçlü biraz araştırma yaparsan anlarsın.

bu bizim n900 dede gingerbread i çalıştırmışlardı ya varya aslında bu linux güzel bişeymiş

ICS'nin pre-pre Alfası da var.

- - - Eklendi - - -

Özelliklerini biliyorum.Ama neyse,daha fazla konuşmayacağım.Forum kirleniyor dolaylı yoldan.

Abi sen neler biliyormuşsun öyle

KayraBey

Üye
Hayırlısı olsun.

Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...