Hoşgeldin android

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kullandığım cihazın bana karşılaştırmasını atıyo ya

sen kullanmayı bilsen meego ve n9 un farkını görürdün,n9 u herkese satmamalılar işte. Bir ay sonra görürüz seni buralarda s2 ye nasıl rom atıcam root yapıcam diye. N9 almışsın ama kullanamamışsın terminal ne desem belki onu da bilmezsin.

ayrıca o cihaz içinde iki işletim sistemi varken shadow gun gta 3 gibi bir oyunu s2 kadar stabil çalıştırıyor.

Hocam ben n9'a kesinlikle kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın fakat donanım konusunda malesef s2'nin yanında sönük kalıyor fakat işletim sistemi için aynı şeyi söyleyemem tabi.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tek çekirdek bir cihaz insanları kandrımayın bişey bilmeyen biri gelcek senin mesajlarını görcek gidip n9 filan alcak yapmayın böyle ben kurtulana kadar ne çektiğimi biliyom

http://www.maxicep.com/meego/n9-nitdroid-ics-alpha-release-kurulum-demo-video-619827.html

videoları izle gör ben kanıt gösterip konuşuyorum.

doctorrr

Üye

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hocam ben n9'a kesinlikle kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın fakat donanım konusunda malesef s2'nin yanında sönük kalıyor fakat işletim sistemi için aynı şeyi söyleyemem tabi.

performansda sorun yaşamadığım sürece fazladan donanımı ne yapayım.

Konu Sahibi
n9 almşssın kullanamamışsın çok komiksin varya yurtdışından güzel telefon diye getirmiştim hayal kırıklığı yaşadım nfs shift facebook whatsapp en kalite uygulamaları bnlar yükleyebilceğin şeylerde bunlar ama

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

kullanamışsın işte nitdroid yükleyip her oyunu oynarsın,günlük ihtiyaçların için de meego da gereken herşey var.

MasteLaa

Üye
Ya kuzu bari sen yapma yahu.Sürekli kavga,tartışma ve kalp kırıyorsunuz.Herkes ihtiyacına göre telefonu alır ve satar bu kadar uzatmanızın ne anlamı var..Sürekli haakret ile birbirinize bir şeyler kanıtlamaya çalışıyorsunuz ama emin olun ikinizde tatmin olmazsınız.Tartışma demek bu değil

Tepkiler: doctorrr

performansda sorun yaşamadığım sürece fazladan donanımı ne yapayım.

Fazladan donanım her zaman için daha iyidir, s2 4 yıl idare ediyorsa n9 en fazla 2 yıl idare eder performans konusunda, 500 liralık telefon olsa sorun değil fakat n9 pahalı bir telefon.

yaw hocam zaten android'in donanımın yarısını boşa yediğini bilmiyoruz sanki 512 mb ramli tabletim 200 mb ram'le başlıyo

doctorrr

Üye
ver elini öpeyim

Tepkiler: MasteLaa

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Fazladan donanım her zaman için daha iyidir, s2 4 yıl idare ediyorsa n9 en fazla 2 yıl idare eder performans konusunda, 500 liralık telefon olsa sorun değil fakat n9 pahalı bir telefon.

n9 prasının cihazı dünyada ilk ve tek s2 kimseyi dört yıl götürmez. Seneye çıkacak oyunları s2 de zor oynarsın kardeşim.[/B]

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Kuzu kavga etmiyoruz burası forum karşılıklı konuşuyoruz arkadaş işi hakarete götürdü iki kez o kadar ben hakaret etmiyorum.

Konu Sahibi
Bu adami duyanda s2 kasiyo zannetcek varya stabillikte stabillik 4 yil ne ya ben seneye yeni telefon alirim

Ben bu yorumu yazarken tartışmada değildik ama üzerine alınıyorsan o başka tabi.

Benim mesajımı alıntılamışsın üzerime alınmam normal değilmi ?

@MrCommanDTr Hocam S2 seneye çıkacak oyunları kasarak oynatırsa eğer n9 o oyunları hiç açamaz işlemci bakımından s2 daha iyi gpu bakımından s2 daha iyi ee ne anladım ben bu n9'dan. Oyun oynamayan biri için sorun olmaz orası ayrı mesele tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...