MrCommanDTr
Emekli Yönetici
kullandığım cihazın bana karşılaştırmasını atıyo ya
ayrıca o cihaz içinde iki işletim sistemi varken shadow gun gta 3 gibi bir oyunu s2 kadar stabil çalıştırıyor.
tek çekirdek bir cihaz insanları kandrımayın bişey bilmeyen biri gelcek senin mesajlarını görcek gidip n9 filan alcak yapmayın böyle ben kurtulana kadar ne çektiğimi biliyom
sen kullanmayı bilsen meego ve n9 un farkını görürdün,n9 u herkese satmamalılar işte. Bir ay sonra görürüz seni buralarda s2 ye nasıl rom atıcam root yapıcam diye. N9 almışsın ama kullanamamışsın terminal ne desem belki onu da bilmezsin.
Hocam ben n9'a kesinlikle kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın fakat donanım konusunda malesef s2'nin yanında sönük kalıyor fakat işletim sistemi için aynı şeyi söyleyemem tabi.
n9 almşssın kullanamamışsın çok komiksin varya yurtdışından güzel telefon diye getirmiştim hayal kırıklığı yaşadım nfs shift facebook whatsapp en kalite uygulamaları bnlar yükleyebilceğin şeylerde bunlar ama
sen kullanmayı bilsen meego ve n9 un farkını görürdün,n9 u herkese satmamalılar işte. Bir ay sonra görürüz seni buralarda s2 ye nasıl rom atıcam root yapıcam diye. N9 almışsın ama kullanamamışsın terminal ne desem belki onu da bilmezsin.
Boşver hayırlı olsun de geç.bunların mantığı nokia bitti android kazandı mantığı
n9 almşssın kullanamamışsın çok komiksin varya yurtdışından güzel telefon diye getirmiştim hayal kırıklığı yaşadım nfs shift facebook whatsapp en kalite uygulamaları bnlar yükleyebilceğin şeylerde bunlar ama
ben telefonuma onları yapmak zorundamıyım onu bir söylermisin ?
kullanamışsın işte nitdroid yükleyip her oyunu oynarsın,günlük ihtiyaçların için de meego da gereken herşey var.
performansda sorun yaşamadığım sürece fazladan donanımı ne yapayım.
ben telefonuma onları yapmak zorundamıyım onu bir söylermisin ?
ver elini öpeyimYa kuzu bari sen yapma yahu.Sürekli kavga,tartışma ve kalp kırıyorsunuz.Herkes ihtiyacına göre telefonu alır ve satar bu kadar uzatmanızın ne anlamı var..Sürekli haakret ile birbirinize bir şeyler kanıtlamaya çalışıyorsunuz ama emin olun ikinizde tatmin olmazsınız.Tartışma demek bu değil
Genç 5800 kullandım 2009'dan beri beni tanımadan etmeden yorum yapmazsan sevinirim
Fazladan donanım her zaman için daha iyidir, s2 4 yıl idare ediyorsa n9 en fazla 2 yıl idare eder performans konusunda, 500 liralık telefon olsa sorun değil fakat n9 pahalı bir telefon.
Estafurlah yahu
ver elini öpeyim
Ya kuzu bari sen yapma yahu.Sürekli kavga,tartışma ve kalp kırıyorsunuz.Herkes ihtiyacına göre telefonu alır ve satar bu kadar uzatmanızın ne anlamı var..Sürekli haakret ile birbirinize bir şeyler kanıtlamaya çalışıyorsunuz ama emin olun ikinizde tatmin olmazsınız.Tartışma demek bu değil
Ben bu yorumu yazarken tartışmada değildik ama üzerine alınıyorsan o başka tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?