Biz 2005 yıllarda ne de güzel bu site sayesinde eğlenmiştik,güzel anlar paylaşmıştik,evet eminim sizde bana ogünkü canlilik,içtenlikten yana farklıydı dersiniz,elbetteki maxicebi maxicep yapan, arkasindakiler bizleriz,şuana kadar hiçbir ayırım yapmadan birbirimizin yardima koştuk,ii günde kötü anlarda dertleştik,evet belki görüşmediysekte biz konularimızdan dolayı neyi yapıp yapmayacağimıza bilirdik,şimdikilerden bazilari bizi beğenmez oldu,bana olan yaklaşimi tarafli oldu.Ben şuana kadar verdiğim her konuda 100 de 100 tarafsizlik ilkesinde çaliştim,ama demokratik olmayan bir ortamda,her mesajımın sanki bir mahkeme trfndan yargılanır olduğu bir ortamda,ve de destek anlamında oğuz arkadaşima katılma karari aldim,bunun saygiyla karşilanmasinı bekliyorum,elbette sizden tamamen ayrilmak istemem,şuan için sizi uzaktan takip etmeye çalişacam,daha demokratik,anlayışlı,kırıcı olmayan aksine yapıcı ve teşvik edici bir ortam olduğunda beni aranızda göreceksiniz.
Bu kanıya varmamdaki daha açık nedenleri son konularımdaki bazi yönetici tavirlarinda daha net bulursunuz,
Oğuz kardeşime de acil şifalar diliyorum,ona olanlardan dolayi da üzgünüm.Umuyorumki kısa zamanda hersey ii olur.
Tekrar görüşünceye dek hakkinizi hellal edin,ben ettim.
Sevgiler ve saygilar , kim bana hata yaparsa yapsin,ben kimseye kırgın değilim...