Enes Üye Konu Sahibi OPC' Alıntı: Hariciler namaz oruç vb. farz olan ibadetleri yapmayanları dinden çıkmış kabul ederler Genişletmek için tıkla ... tamam
OPC' Alıntı: Hariciler namaz oruç vb. farz olan ibadetleri yapmayanları dinden çıkmış kabul ederler Genişletmek için tıkla ... tamam
OPC Üye TheFenomen' Alıntı: tamam Genişletmek için tıkla ... Sistematik bir mezhep olarak da günümüzde varlığını sürdürmemektedir
TheFenomen' Alıntı: tamam Genişletmek için tıkla ... Sistematik bir mezhep olarak da günümüzde varlığını sürdürmemektedir
Oğuzhan Üye OPC' Alıntı: Sistematik bir mezhep olarak da günümüzde varlığını sürdürmemektedir Genişletmek için tıkla ... ama bildiğim kadarıyla fas ve cezayir taraflarında hala hariciler var
OPC' Alıntı: Sistematik bir mezhep olarak da günümüzde varlığını sürdürmemektedir Genişletmek için tıkla ... ama bildiğim kadarıyla fas ve cezayir taraflarında hala hariciler var
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap TheFenomen' Alıntı: abi bi tarıyon banlanıyon geliyon yine tarıyon gidiyon banlanıyon Genişletmek için tıkla ...
TheFenomen' Alıntı: abi bi tarıyon banlanıyon geliyon yine tarıyon gidiyon banlanıyon Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap Metin' Alıntı: ooo abim gelmiş Genişletmek için tıkla ... vay sakaryalı hemşerim, a be nasılsın? geçiyorken bir uğrayım dedim
Metin' Alıntı: ooo abim gelmiş Genişletmek için tıkla ... vay sakaryalı hemşerim, a be nasılsın? geçiyorken bir uğrayım dedim
Metin MF Üye Vatron' Alıntı: vay sakaryalı hemşerim, a be nasılsın? geçiyorken bir uğrayım dedim Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi gel otur tavşan kanı çayımız var
Vatron' Alıntı: vay sakaryalı hemşerim, a be nasılsın? geçiyorken bir uğrayım dedim Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi gel otur tavşan kanı çayımız var