ismail010 Üye Topal Pire' Alıntı: Akşam görürsün kim olduğumu. Ama kimseye sorma kendin bul. Genişletmek için tıkla ... Biraz konuşak tanıırm - - - Eklendi - - - RecepBerkA' Alıntı: 333-255 aha bu kadar kaldı - - - Eklendi - - - Evet Bizim İsmail ama sadece ismail Genişletmek için tıkla ... EywAllah recep 010 olmayan yatıyo
Topal Pire' Alıntı: Akşam görürsün kim olduğumu. Ama kimseye sorma kendin bul. Genişletmek için tıkla ... Biraz konuşak tanıırm - - - Eklendi - - - RecepBerkA' Alıntı: 333-255 aha bu kadar kaldı - - - Eklendi - - - Evet Bizim İsmail ama sadece ismail Genişletmek için tıkla ... EywAllah recep 010 olmayan yatıyo
OPC Üye .TremmerT.' Alıntı: Upload etcem ama zahmetli iş hemde çoookk Genişletmek için tıkla ... rarla upload et tek tek mi yükleyeceksin
.TremmerT.' Alıntı: Upload etcem ama zahmetli iş hemde çoookk Genişletmek için tıkla ... rarla upload et tek tek mi yükleyeceksin
RecepBerkA Üye 1,4 gblık şeyi bi indiremedim başta 900 kb/s yle giderken 1 gb dan sonra 300 kb/s ye düştü şimdi son 60 mb ta 100 kb/s hızla indiriyor...
1,4 gblık şeyi bi indiremedim başta 900 kb/s yle giderken 1 gb dan sonra 300 kb/s ye düştü şimdi son 60 mb ta 100 kb/s hızla indiriyor...
Türe Üye .TremmerT.' Alıntı: Upload etcem ama zahmetli iş hemde çoookk Genişletmek için tıkla ... aynen rar layıp zippy ' e veya media' a upload et
.TremmerT.' Alıntı: Upload etcem ama zahmetli iş hemde çoookk Genişletmek için tıkla ... aynen rar layıp zippy ' e veya media' a upload et
Legendary. Üye O kadarda cahil değiliz .rar yaptım hotfile upload ediyodum çok uzun süreceğini anladım çıktım. evde internet yok ki Napıyım ben şimdi ? Paylaşmak isterim sizinle 210 adet hd yaa
O kadarda cahil değiliz .rar yaptım hotfile upload ediyodum çok uzun süreceğini anladım çıktım. evde internet yok ki Napıyım ben şimdi ? Paylaşmak isterim sizinle 210 adet hd yaa
OPC Üye .TremmerT.' Alıntı: O kadarda cahil değiliz .rar yaptım hotfile upload ediyodum çok uzun süreceğini anladım çıktım. evde internet yok ki Napıyım ben şimdi ? Paylaşmak isterim sizinle 210 adet hd yaa Genişletmek için tıkla ... Boşver o zaman ama illa atmak istersen 15-20 tanesini al rarla upload et
.TremmerT.' Alıntı: O kadarda cahil değiliz .rar yaptım hotfile upload ediyodum çok uzun süreceğini anladım çıktım. evde internet yok ki Napıyım ben şimdi ? Paylaşmak isterim sizinle 210 adet hd yaa Genişletmek için tıkla ... Boşver o zaman ama illa atmak istersen 15-20 tanesini al rarla upload et
Türe Üye .TremmerT.' Alıntı: Bakalım Çok güzeller yahU Genişletmek için tıkla ... özendiriyon sonra net yok
Legendary. Üye Süleyman Kaç saat sürer onu upload etmek acaba internet cafeden? Gerçekten paylaşmak i"tiyorum sizlerler
Süleyman Kaç saat sürer onu upload etmek acaba internet cafeden? Gerçekten paylaşmak i"tiyorum sizlerler
Türe Üye .TremmerT.' Alıntı: Süleyman Kaç saat sürer onu upload etmek acaba internet cafeden? Gerçekten paylaşmak i"tiyorum sizlerler Genişletmek için tıkla ... 3-5 tane paylaş şimdilik - - - Eklendi - - - En beğendiklerini
.TremmerT.' Alıntı: Süleyman Kaç saat sürer onu upload etmek acaba internet cafeden? Gerçekten paylaşmak i"tiyorum sizlerler Genişletmek için tıkla ... 3-5 tane paylaş şimdilik - - - Eklendi - - - En beğendiklerini
Legendary. Üye Nete gidince yapabilirim dostum evde yok ki ama kafaya koydum ara ara gidiyorum her gidişte 15-20 tane upload etsem olur ya
Nete gidince yapabilirim dostum evde yok ki ama kafaya koydum ara ara gidiyorum her gidişte 15-20 tane upload etsem olur ya