Hort

Metin MF

Üye
yok onu yapmadim daha, hafta sonu da ogretecek

İşte orada zorlanıcaksın söyle babana dik bi rampada öğretsin sana.Burdada rampaya ışık koymuşlar önde arkada araba allahtan dik yerde öğretmişti babam da rahat kalktm

Enes

Üye
    Konu Sahibi
çek el frenini gaz ver araba zorlayınca freni indir zor bişey yok

O da şimdi bi debriajla kalkmak var bide el freniyle

- - - Eklendi - - -

Tam tersi olcaktı

Metin MF

Üye
Vitesi 1den 5e taktim araba silkeledi

Enes

Üye
    Konu Sahibi
O da şimdi bi debriajla kalkmak var bide el freniyle

- - - Eklendi - - -

Tam tersi olcaktı

tamam o da basit arabanın debriyajına göre kavrama noktasına kadar çek azcık titreme yapınca ayağını frenden çeker çekmez ver gazı ver coşkuyu biraız fazla bas patinaj yapsın bayır yukarı hatta

- - - Eklendi - - -

nasıl becerdin la onu geçmez ki hadi geçse de motoru öldürecen

Neeyyy Metin debriajdan çekerken anlamadın mı olummm Bende bi kere 4den beşe atıcağıma 2 ye aldım debriajden ayağımı çekiyordum vaz geçtim Acemiydik biraz.

dün koyduğum arabayı süren birisi(Transiti)4den 2'ye aldı motoru yedi 4milyar masraf çıktı dikkat et

Patinajjj : Connectin motoru iyi aynısını yaptım rampada yanladı biraz araba ama ne pati çekti ya

Metin MF

Üye
aslinda ben yapmadim babam yapti

OPC

Üye
yapın siz muhabbetleri acısını çıkarıcam

Enes konuyu baştan okuyup geliyorum kardeşim siz devam edin bakalım ne zaman yakalıyacağım sizi

- - - Eklendi - - -

Enes konuyu baştan okuyup geliyorum kardeşim siz devam edin bakalım ne zaman yakalıyacağım sizi

Metin MF

Üye
O arkadaş nick değiştirmek istediğini ve öneri almak istediğini belirterek konu açmıştı. Birisi yazmış
oöphlvn
eiphlvn
uüphlvn

ışte ben böyle orijinal fikirler arıyorum