HongDi Tech DuDu Recorder v4.90 Türkçe S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned

bu kayıt ederken kesik kesik kaydediyor neden acaba ekleyen arkadaş yardımcı olur mu?

b u pro görüşmeleri kaydederken bip sesi çıkarıyormu

bu program benim 5800 yüklenmiyor geçersiz sertifika yazıyor diger 500 versiyon çalışıyor ben türkçe kullasnmak istedim

bendekıde 5800 hatasız yukledı
kayıt ederkende muzık felan varsa arka planda evet kesık kesık kayıt edıyor ama bu turlu butun programlar ole kaydedıyor 10 dan fazla program denedım hepsı aynı ama konusmayı normal kaydedıyor solede bırsey dusunursenız bu bı ortam seslerını kayıt yapma aracı degıl hanı yeterlı bence

SzolnoK

Üye
bip sesini kapatınca diğer programlar gibi bunda da aynı sorun var. ses kesilip duruyor. ayrıca arkada da müzik vs hiçbirşey açık değil.

ganyan1

Üye
Programı yükledim şifreyi kabul etti sorunsuz çalışıyor fakat....password ü aktif hale getirdim ve password ü bilen var mı . programı açamıyorum....

bunu yükledim güzel calısıyodu ama sonra kesik kesik kayıt etmeye basladı bende tekrar ultimate vr yi yükledim n95 8gb

mehhek

Üye
samsung i8910hd de çalışıyor gibi görünmesine rağmen kayıt yapmıyor.

Arkadaslas bende iki telefon var ikisinde de dudu recorder kurulu 1,si
N73 2,si 5800 xpressmuzik. N73 te
problem yok ama 5800 da yükledim
tamam calisiyor, ama program sifresini
aciyorum sifremi belirliyorum kaydedip
proyu ayarlari yapip arka pilanda calisacak sekilde cikiyorum. Ama tekrar
girdigimde ise sifre sormasi lazimken direk aciliyor sifre sormuyor. Bazen kayit yapiyor bazende yapmiyor, yani kafasina göre hareket ediyor.
Denemedigim versiyonu kalmadi. Bu
konuda acil yardim edermisiniz lütfen...

bagerhk

Üye
bu programın bep sesi çıkmayacak şekilde , nokia c6-01 anna için olanı varmı?

teşekkürler sağol kardeş

- - - Eklendi - - -

bi sorum olucak arkadaşım bu köpek simgesini gizlemek mümkünkü?