Hobbit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Hobbit
Güzel Filmdi Gitmelisiniz

Bu film değilmi ya Hoca dedi kesinlikle gidin diye.

Konu Sahibi
IMax 3D olarak seyretmeni tavsiye ederim

Cahilliğime verin bu Hobbit neyin nesidir ? Herkesin dilinde böyle.Yüzüklerin Efendisi ile ilgili mi ?

CABBAR

Üye
Harika bi filmdi 5-6 tane 3D filme gittim ilk defa bu filmle anladım 3D'nin farkını.

Konu Sahibi
yüzüklerin efendisinin öncesini anlatıyor. Adam Yüzüğü çalıyo gollumdan

mstf_l

Üye
Cahilliğime verin bu Hobbit neyin nesidir ? Herkesin dilinde böyle.Yüzüklerin Efendisi ile ilgili mi ?

JRR Tolkien tarafından Yüzüklerin Efendisinden önce çocuklar için yazılan , Hüküm yüzüğünün Bilbo'ya geçişini anlatan kitap. Paraya bi türlü doyamayan Tolkienin torunları ve Peter Jackson'ın yeni para kapısı.
Bi de utanmadan 3 film yapıyorlar. İnsaf be adamın kemikleri sızlar mezarda.

Onu bunu bilmem ama sırf Middle Earth'a giriş yapabilmek için kitabını okudum, filmini izledim.Kitabı nedense biraz sıktı beni bir yüzüklerin efendisi gibi değildi -olmasını beklemiyordum zaten- ama filmini beğendim.Yüzüklerin Efendisi'nin fantastik roman ve sinema sektörüne katkıları çok büyüktür.Efsanedir alanının en iyisidir.Alanının 3 büyüklerindendir bana göre -Star Wars, Harry Potter, Lord of the Rings-

Konu Sahibi
sonunu beğenmedim ben çok basit olmuş ejderha gözüni açtı şimdi işin yoksa 1 sene bekle part 2 için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...