Burak Üye pınar bak maskeli olanlar mert ve ben nasıl çıkmışız geçen gün mert geldi istanbula dedik çekilelim bir resim
pınar bak maskeli olanlar mert ve ben nasıl çıkmışız geçen gün mert geldi istanbula dedik çekilelim bir resim
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Kim kusar ben mi? ----------Eklendi @ 23:00:02 ---------- Yazıldı @ 22:59:45 ---------- Benim okuduğum romanlar öyle işte. Genişletmek için tıkla ... evet sen. çok ceset gördün galiba ? Normal cesetde değil bunlar.
minoo' Alıntı: Kim kusar ben mi? ----------Eklendi @ 23:00:02 ---------- Yazıldı @ 22:59:45 ---------- Benim okuduğum romanlar öyle işte. Genişletmek için tıkla ... evet sen. çok ceset gördün galiba ? Normal cesetde değil bunlar.
minoo Üye Sen çok gördün sanki de konuşuyosun.. Buraaak neresi orası? Yalnız sizin olduğunuza inanmadım ama oranın neresi olduğunu merak ettim.
Sen çok gördün sanki de konuşuyosun.. Buraaak neresi orası? Yalnız sizin olduğunuza inanmadım ama oranın neresi olduğunu merak ettim.
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Sen çok gördün sanki de konuşuyosun.. Buraaak neresi orası? Yalnız sizin olduğunuza inanmadım ama oranın neresi olduğunu merak ettim. Genişletmek için tıkla ... evet gördüm.
minoo' Alıntı: Sen çok gördün sanki de konuşuyosun.. Buraaak neresi orası? Yalnız sizin olduğunuza inanmadım ama oranın neresi olduğunu merak ettim. Genişletmek için tıkla ... evet gördüm.
Burak Üye minoo' Alıntı: Sen çok gördün sanki de konuşuyosun.. Buraaak neresi orası? Yalnız sizin olduğunuza inanmadım ama oranın neresi olduğunu merak ettim. Genişletmek için tıkla ... biziz yahu burası taksim dorock
minoo' Alıntı: Sen çok gördün sanki de konuşuyosun.. Buraaak neresi orası? Yalnız sizin olduğunuza inanmadım ama oranın neresi olduğunu merak ettim. Genişletmek için tıkla ... biziz yahu burası taksim dorock
Revengeful Emekli Yönetici noldu ki ? özelden yazabilirsin ----------Eklendi @ 23:07:47 ---------- Yazıldı @ 23:07:29 ---------- Aralıkta geleceğim tekrar.
noldu ki ? özelden yazabilirsin ----------Eklendi @ 23:07:47 ---------- Yazıldı @ 23:07:29 ---------- Aralıkta geleceğim tekrar.
Burak Üye minoo' Alıntı: Bi git ya. Orda ne tipler takılıyo öyle ya çok komik Genişletmek için tıkla ... bak birkaç resim daha var onlarada bak Revengeful' Alıntı: ben her istanbula geldiğimde gidiyorum. 500 liram gitti bir gecede Genişletmek için tıkla ... evet pahalı ----------Eklendi @ 23:09:29 ---------- Yazıldı @ 23:08:59 ---------- minoo' Alıntı: Şimdi sen öhöm şey neyse. Özelden hakaret ederm bi ara canım. Genişletmek için tıkla ... çok para verdik ama değdi ya. güzeldi pişman değilizz
minoo' Alıntı: Bi git ya. Orda ne tipler takılıyo öyle ya çok komik Genişletmek için tıkla ... bak birkaç resim daha var onlarada bak Revengeful' Alıntı: ben her istanbula geldiğimde gidiyorum. 500 liram gitti bir gecede Genişletmek için tıkla ... evet pahalı ----------Eklendi @ 23:09:29 ---------- Yazıldı @ 23:08:59 ---------- minoo' Alıntı: Şimdi sen öhöm şey neyse. Özelden hakaret ederm bi ara canım. Genişletmek için tıkla ... çok para verdik ama değdi ya. güzeldi pişman değilizz
Burak Üye minoo' Alıntı: Bunları netten bulmak zor olmasa gerek. Genişletmek için tıkla ... evet örnek olarak gösterdim mekanı gör diye
minoo' Alıntı: Bunları netten bulmak zor olmasa gerek. Genişletmek için tıkla ... evet örnek olarak gösterdim mekanı gör diye
Revengeful Emekli Yönetici Burak afedersin ama seni kapıdan geçirmezler bile. ----------Eklendi @ 23:12:52 ---------- Yazıldı @ 23:12:20 ---------- Bizim hicri abide var resimde adamım ya
Burak afedersin ama seni kapıdan geçirmezler bile. ----------Eklendi @ 23:12:52 ---------- Yazıldı @ 23:12:20 ---------- Bizim hicri abide var resimde adamım ya
Burak Üye Revengeful' Alıntı: Burak afedersin ama seni kapıdan geçirmezler bile. ----------Eklendi @ 23:12:52 ---------- Yazıldı @ 23:12:20 ---------- Bizim hicri abide var resimde adamım ya Genişletmek için tıkla ... bikac kez gıttım ben. ----------Eklendi @ 23:14:56 ---------- Yazıldı @ 23:14:35 ---------- minoo' Alıntı: Ben çay içip gelcem. Genişletmek için tıkla ... tamam
Revengeful' Alıntı: Burak afedersin ama seni kapıdan geçirmezler bile. ----------Eklendi @ 23:12:52 ---------- Yazıldı @ 23:12:20 ---------- Bizim hicri abide var resimde adamım ya Genişletmek için tıkla ... bikac kez gıttım ben. ----------Eklendi @ 23:14:56 ---------- Yazıldı @ 23:14:35 ---------- minoo' Alıntı: Ben çay içip gelcem. Genişletmek için tıkla ... tamam
Revengeful Emekli Yönetici Burak' Alıntı: bikac kez gıttım ben. ----------Eklendi @ 23:14:56 ---------- Yazıldı @ 23:14:35 ---------- tamam Genişletmek için tıkla ... canlı çıkmışsın helal
Burak' Alıntı: bikac kez gıttım ben. ----------Eklendi @ 23:14:56 ---------- Yazıldı @ 23:14:35 ---------- tamam Genişletmek için tıkla ... canlı çıkmışsın helal
minoo Üye Revengeful' Alıntı: hay ya özel mesaj süre kısıtlaması berbat bir şey ya.. Genişletmek için tıkla ... O ne demek?
Revengeful' Alıntı: hay ya özel mesaj süre kısıtlaması berbat bir şey ya.. Genişletmek için tıkla ... O ne demek?