Faturasız Hız sınırı geldi ama..

Konu Sahibi
Denedin mi?

MSDarius

Üye
Ben yıllardır öyle kullanıyorum kardeşim için rahat olsun deneyebilirsin bak garanti veriyorum sana

Tepkiler: pçoo, bulut6842 ve super999999
Ben yıllardır öyle kullanıyorum kardeşim için rahat olsun deneyebilirsin bak garanti veriyorum sana
kardes bnde yildiz 1 gb paketi var 20 tl ye asimsiz alsam yapsam olurmu.
Veya arkadaslar 5 tl ye 250 mb klasik paketi alsam ardindan asimsiz 1 gb alsam olurmu?

Son düzenleme:

pçoo

Üye
2 paketi de bayiden pos ile mi alacağız?

MSDarius

Üye
Bakın KACMAZ IKILI 1 GB paketi var. Google de arattırsanız çıkar zaten bu paketi alın daha sonra üstüne aşımsız paket alın bu kadar. Herhangi aylık 1GB ve üstü paketiniz varsa oda olur.

Mr.ED

Üye
Bakın KACMAZ IKILI 1 GB paketi var. Google de arattırsanız çıkar zaten bu paketi alın daha sonra üstüne aşımsız paket alın bu kadar. Herhangi aylık 1GB ve üstü paketiniz varsa oda olur.
Kaçmak ikili yararlanamıyorum. Sanırım AYLIK HEDIYE 1GB ve YENI 1GB paketleri ile dediğiniz olur. Değil mi ya da başka paket var mı?

MSDarius

Üye
Gençler Turkcell bu açığıda fixlemiş. O yeni gelen asimsiz paketlerin oncelik ayarlari degistirilmis. Bu paket en son alinsa bile artik ise yaramiyor bizzat Gencaver e sorup ogrendim
Gencavere inanmadim kendim denedim 40TL yi gozden cikarip fakar yine AYLIK 1GB paketinden dusus oluyor

Tepkiler: bulut6842

Mr.ED

Üye
Hocam tam da para atacaktım. 40 lira boşa gidecekti o zaman. Başka da yöntem yok her halde.
Düzenleme: Aylık 1 gb ile birlikte gece paketi kampanyası alınabiliyor mu?

Son düzenleme:

pçoo

Üye
Başka bir yolu yok mu artık? Bu ne ya.

MSDarius

Üye
Şuanlık bende arıyorum banada böyle bir açık lazım. Eski SINIRSIZ paketler ne güzel işe yarıyordu bu yeni paketleri düzenlemişler işimiz zor.
Aşımsız paketlerden 2 tane alsak ne olur acaba
İlk aşımsız paket olarak YENI 2GB paket alsak daha sonra YENI 1GB alsak alınabiliyor

pçoo

Üye
Denemek lazım. Ya da 4.5g ile sınırsız paketler çıkar mı ?

na2619

Üye
faturalı da durum nasıl acaba?

Konu Sahibi
Denemiştim ben olmuyo :l

Yurtta internet sıkıntı altyapıdan dolayı hızı da arttıramıyorlar ee doğal olarak bir video bile izlenmiyor varsa bir paket açığı söyleyin valla ya çok makbule geçer

yöntemi bilen varsa pm atsın bir günlük 100mb hala ise yarayan varmı ben de olmuyor

pçoo

Üye
100mb bende de olmuyor. Bilen biri varsa lütfen söylesin.

MSDarius

Üye
Hız kısıtımız varken TURKCELL in yeni çıkardığı SAATLIK 5GB internet paketi alsak, hız kısıtımız kalkacak. (Paket alındıktan sonra 1 saat geçerlidir. Abonenin paketinin bitmesi durumunda hızı 1kbps'ye indirilip aşım ücreti yansıtılmaz. 1 saatlik süre dolduğunda hız kısıtı kalkar. ) yazıyor. Şimdi paketin kotasını bitirip 1 kbps ye düşse hızımız ve 1 saat sonra paket iptal olacak hız kısıtı kalkacak mı acaba parantez içindeki yazılana göre?
Şuan deneyeceğim eğer olursa süper olacak

bosuna deneme ben denedim 90 dk sonra hız gine düşüyor ama 4.5G destekli telefonun varsa 50megabit hızla 90 dk indirme yapar