PALA. Üye Genc007' Alıntı: Emmi dediğine göre beni de tanıyon yeğenim Genişletmek için tıkla ... Yanlış yaparsa ne as tanırım, ne üs tanırım
Genc007' Alıntı: Emmi dediğine göre beni de tanıyon yeğenim Genişletmek için tıkla ... Yanlış yaparsa ne as tanırım, ne üs tanırım
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Asıl hindi kimmiş? Genişletmek için tıkla ... Karîştı. İlk sen miydin digeri mi?
Baydırman Moderator Len ereğlili hindi! Sen symbiancıymışsın. İki kat sevdim şimdi seni. Ben maalesef değilim.
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap Konu Sahibi Baydırman' Alıntı: Len ereğlili hindi! Sen symbiancıymışsın. İki kat sevdim şimdi seni. Ben maalesef değilim. Genişletmek için tıkla ... Ben teee o zamanlar hindi olmicam demişim şimdi bi bakıyorum kendime ben çok yol katetmişim Hindilikte çığır açmışım Kral sensin sağında da ben varım Ne günlerdi beee o zamanlar Bu arda Gonya Ereğli li yim
Baydırman' Alıntı: Len ereğlili hindi! Sen symbiancıymışsın. İki kat sevdim şimdi seni. Ben maalesef değilim. Genişletmek için tıkla ... Ben teee o zamanlar hindi olmicam demişim şimdi bi bakıyorum kendime ben çok yol katetmişim Hindilikte çığır açmışım Kral sensin sağında da ben varım Ne günlerdi beee o zamanlar Bu arda Gonya Ereğli li yim
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap Konu Sahibi AIS' Alıntı: Hindiden bahsedildiğini duydum Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Yine uzaktan bizi mi gözetliyordun
AIS' Alıntı: Hindiden bahsedildiğini duydum Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Yine uzaktan bizi mi gözetliyordun
AIS Üye gonyalı' Alıntı: Hoşgeldin Yine uzaktan bizi mi gözetliyordun Genişletmek için tıkla ... Evet
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap Konu Sahibi AIS' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Biliyordum Pc de mavi ekrana sebep olanda sendin Microsoft güncellemesi diye yutturdular bize
AIS' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Biliyordum Pc de mavi ekrana sebep olanda sendin Microsoft güncellemesi diye yutturdular bize
AIS Üye gonyalı' Alıntı: Biliyordum Pc de mavi ekrana sebep olanda sendin Microsoft güncellemesi diye yutturdular bize Genişletmek için tıkla ... Olabilir mantıklı
gonyalı' Alıntı: Biliyordum Pc de mavi ekrana sebep olanda sendin Microsoft güncellemesi diye yutturdular bize Genişletmek için tıkla ... Olabilir mantıklı