AIS Üye Kavalcılı Köyün Faresi' Alıntı: ben kuzu kesmek istiyorum belki Genişletmek için tıkla ... O zaman bir oylama yapın hangisi fazla olursa o gelir
Kavalcılı Köyün Faresi' Alıntı: ben kuzu kesmek istiyorum belki Genişletmek için tıkla ... O zaman bir oylama yapın hangisi fazla olursa o gelir
AIS Üye Genc007' Alıntı: Hindiden şaşmayın agalar bu herif sizi manipüle ediyo Genişletmek için tıkla ... Ben bilmiyorum hangisi gelirse.
Genc007' Alıntı: Hindiden şaşmayın agalar bu herif sizi manipüle ediyo Genişletmek için tıkla ... Ben bilmiyorum hangisi gelirse.
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Ben bilmiyorum hangisi gelirse. Genişletmek için tıkla ... Bence kuzu keselim
Murat Alper Üye TurkSaw' Alıntı: Şuan bir bilgi aldım. Hiç biri gelmiyor. Çünkü balık yokmuş. Genişletmek için tıkla ... kaynak nere
TurkSaw' Alıntı: Şuan bir bilgi aldım. Hiç biri gelmiyor. Çünkü balık yokmuş. Genişletmek için tıkla ... kaynak nere
AIS Üye muratalperr55' Alıntı: kaynak nere Genişletmek için tıkla ... Kaynak yok. Çünkü böyle konuları kaynağı olmaz. Balığı ben yedimde
muratalperr55' Alıntı: kaynak nere Genişletmek için tıkla ... Kaynak yok. Çünkü böyle konuları kaynağı olmaz. Balığı ben yedimde
Murat Alper Üye TurkSaw' Alıntı: Kaynak yok. Çünkü böyle konuları kaynağı olmaz. Balığı ben yedimde Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun
TurkSaw' Alıntı: Kaynak yok. Çünkü böyle konuları kaynağı olmaz. Balığı ben yedimde Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun
AIS Üye muratalperr55' Alıntı: Afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... Gözleriniz yaşarmasaydı bir ilaç bulup silah çıkarırdık.
muratalperr55' Alıntı: Afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... Gözleriniz yaşarmasaydı bir ilaç bulup silah çıkarırdık.
AIS Üye TurkSaw' Alıntı: Gözleriniz yaşarmasaydı bir ilaç bulup silah çıkarırdık. Genişletmek için tıkla ... Ama ilk önce silah çıkardık sonra ilaç.
TurkSaw' Alıntı: Gözleriniz yaşarmasaydı bir ilaç bulup silah çıkarırdık. Genişletmek için tıkla ... Ama ilk önce silah çıkardık sonra ilaç.
AIS Üye Genc007' Alıntı: Ne diyon la Genişletmek için tıkla ... Diğer konularda yazdıklarımın hepsi aynı. Bunu diyorum. muratalperr55' Alıntı: Kafası iyi heralde Genişletmek için tıkla ...
Genc007' Alıntı: Ne diyon la Genişletmek için tıkla ... Diğer konularda yazdıklarımın hepsi aynı. Bunu diyorum. muratalperr55' Alıntı: Kafası iyi heralde Genişletmek için tıkla ...
Murat Alper Üye Genc007' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Düşünmek yada düşünmemek işte bütün mesele bu