Haber Hill Climb Racing Markette!!!

Dostum Epica hayranısın sanırım. Bende çok severim

Tepkiler: SiMoNeee
beyler bu haberi neden daha önce görmedim şaşıyorum markette dolaşırken gördüm bu oyunun çıktığını ve sevinçten çığlık attım o değilde bende lumia 920 var hafif kasıyor. hayal kırıklılığına uğradım resmen. oyunda fps çok düşük. sizdede böyle sorun var mı

lumia 520 0 kasma

narnia16

Üye
Hiç kasma yok bende de

MaxipmaN

Üye
oh be laptopta oynuyodum artık lumia beni al dedi simdi işte ohh

ben o kadar aradım bulamadım benim mağzada neden gorunmuyor bu

MaxipmaN

Üye
çok sağda kalıyordu bende

Texedo

Üye
Arkadaşlar bende mağazada uygulama gözükmüyor windowsphone sitesinden girmeye çalışıyorum , Hata kodu : 805a0194 hatası veriyor neden yapar bilgisi olan acil yardım edebilir mi ?

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ayarlardan bölge ve bölgesel biçim aynı ülke seçili olmalı. Bunun dışında başka uygulamalarda da aynı hatayla karşılaşıyor musunuz?
Arkadaşlar bende mağazada uygulama gözükmüyor windowsphone sitesinden girmeye çalışıyorum , Hata kodu : 805a0194 hatası veriyor neden yapar bilgisi olan acil yardım edebilir mi ?

Texedo

Üye
Ayarlardan bölge ve bölgesel biçim aynı ülke seçili olmalı. Bunun dışında başka uygulamalarda da aynı hatayla karşılaşıyor musunuz?
her uygulamada değilse bazı uygulamalarda yapıyor , bölge abd dil felan Türkçe sadece , şimdi dediğiniz gibi bölgesel ve bölge yi aynı yaptım bu sefer deneyimBölge ve bölgesel biçim aynı , gene aynı hatayı veriyor :STürkiye yaptığım zaman , mağazada oyunlarda sonuç yok çıkıyor hep kafayı yemek üzereyim ya :S

Son düzenleme: