Hileli Android Oyunları

jungle heat kristal hilesi lazım online oyun

gezginix

Üye
Candy crush hilesini ver allah rızası icinn

DYNAMIXX

Üye
samuray siege hile lütfenn

Candy crush hilesini ver allah rızası icinn

Freedom adlı bir uygulama var google aratırsan bulabilirsin Sadece Candy crush saha diil daha birçok oyun hilesini yapabilirisin o program ile kullanım videolarıda youtube mevcut

duhust1

Üye
Clash Of Clans hilesini yapabilirmisin ?

ceza1989

Üye
iyorum işte telefondan oyun oynuyorum makaraya bak

Megapolis varsa dile benden ne dilersen

metpa

Üye
castle clash oyunu için hile bulamadım bir öneriniz varmı oynuyanlar..

metpa

Üye
Youtube çeşitli Video lar var ben game guardian olanı izledim ama çalışan bir game guardian bulamadım indirdiklerim direk kapanıyor

metpa

Üye
Sen deendinmi kardeş ben ondan haberim yoktu denedin se nasıl işe yaradığını anlatrırmısın

Youtube çeşitli Video lar var ben game guardian olanı izledim ama çalışan bir game guardian bulamadım indirdiklerim direk kapanıyor

İşte oyundaki koruma sistemi izin vermediği için çalışmıyor oyun server üzerinden oynandığı için server hacklemek gerek

metpa

Üye
Game guardian çalışmıyor çalışan game guardian olsa belki olur

Sen deendinmi kardeş ben ondan haberim yoktu denedin se nasıl işe yaradığını anlatrırmısın

Telefonda root yetkisine sahipsen yapması kolay cheat engine kullandı isen o tarzda çalışan bir program. Yardımcı olmaya çalışırım

metpa

Üye
Telefonum kesinlikle root ludur

Game guardian çalışmıyor çalışan game guardian olsa belki olur

Yukarıdaki cevap da da bahsettigim gibi bu sekilde bir hile yapsanız dahi geçerli olmayacaktır çünki oyun internet üzerinden serverda bulunan dosyalardaki bilgiler üzerine çalışıyor senin bu sekildeki degişimlerin o dosyaları degiştirmediginden dolayı herhangi bir degişim olmayacaktır.

metpa

Üye
Game Killer işe yaradımı peki sen deendinmi