Kardeşim freedom a güncelleme gelmiş. Güncelledim. Bir çok oyunda ise yarıyor. Ama real Basketball Online olduğu için olmuyor.. sen linki daha yapamadın mi
- - - Eklendi - - -
Kardeşim freedom a güncelleme gelmiş. Güncelledim. Bir çok oyunda ise yarıyor. Ama real Basketball Online olduğu için olmuyor.. sen linki daha yapamadın mi
www.fileswap.com/dl/IhSaQSqP5I/World_Conqueror_2_Medal_Hack-iAppHacks.zip.html bunu indir. oyunun kayitli oldugu dizini bul.( sdcard/android/data/com.oyununadi.) commander.sav dosyasini goreceksin yoksa files klasorune bak. o dosyanin adini commander.bak olatak degistir ve indirdigin commander.sav dosyasini buraya at. 99999999 madalyan olacak
- - - Eklendi - - -
Istediginiz oyunu,kullandiginiz versiyonu ve telefonun rootlu olup olmadigini yazmaniz yeterli ve tabiki telefonunuzu
Ornegin: six guns v.1.1.7 hilesi telefon: galaxy s3 rootlu
Elimden geldigince yardimci olucam. Iyi forumlar
root explorer yuklemelisin. https://www.dropbox.com/s/tdqoz01erepp2to/profile_0.zip bunu data/data/com.gameloft.android.anmp.glofta7hm/files klasorunun icine at. bu kadar
Normal hile derken ? Hile olsun iste.ayni real basketball gibi dolandirici linkleri var internette .pc ye baglayip yapiyorsun hileyi.ah bi indirebilsem..
Normal hile derken ? Hile olsun iste.ayni real basketball gibi dolandirici linkleri var internette .pc ye baglayip yapiyorsun hileyi.ah bi indirebilsem..